Doi sibieni cercetati pentru tentativa de omor dupa ce au luat pe capota un barbat si l-au tarat zeci de metri in urma unei sicanari in trafic

news

Doi sibieni, sot si sotie, sunt cercetati pentru tentativa de omor dupa ce s-au luat la harta in trafic cu doi tineri si i-au agresat. Pe unul dintre ei l-au luat pe capota masinii si l-au purtat asa zeci de metri pana cand omul a cazut pe sosea. Sotii, proaspat casatoriti, se afla acum in arest preventiv, respectiv sub control judiciar, informeaza Ora de Sibiu.

In noaptea de sambata spre duminica, in municipiul Sibiu s-a produs o sicanare in trafic intre o femeie de 40 de ani din Sibiu si un barbat de 23 de ani din judetul Olt.

„Dupa ce au oprit la semaforul din intersectia cu strada 9 Mai, pasagerul din masina condusa de femeie, un sibian in varsta de 43 de ani, si soferul celuilalt autoturism au coborat din masini, dupa care primul l-ar fi lovit cu pumnul pe celalalt in zona capului. Pasagerul din masina condusa de catre barbat, sibian in varsta de 35 de ani, a coborat si el din masina pentru a aplana starea conflictuala, pozitionandu-se impreuna cu prietenul sau in fata celuilalt autoturism la volanul caruia se afla femeia. In acest moment, femeia ar fi accelerat conducand spre cei doi barbati, lovindu-l pe sofer in zona membrelor inferioare si acrosandu-l usor pe pasager”, a anuntat IPJ Sibiu.

Sursa citata a precizat ca dupa ce incident, femeia a oprit masina, iar la volan s-a urcat barbatul de 43 de ani. Aceasta a demarat spre pasagerul din cealalta masina, l-a lovit, l-a purtat pe capota cativa zeci de metri, dupa care a virat brusc, iar barbatul a cazut. Cei doi sibieni au fugit impreuna de la fata locului insa au fost prinsi de oamenii legii.

Femeia a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile. Nu are voie sa vorbeasca cu persoanele agresate ori cu martorii, nu are voie sa paraseasca Romania decat cu incuviintarea prealabila a organelor judiciare, trebuie sa se prezinte la organul de urmarire penala ori de cate ori este chemata si sa informeze organul de urmarire penala daca si cand isi schimba locuinta.

Daca va incalca vreuna dintre obligatii, masura controlului judiciar, care e valabila pana in luna ianuarie 2023, va fi inlocuita cu masura arestului la domiciliu ori cu masura arestului preventiv. Barbatul se afla in arest preventiv pentru 30 de zile, pana cand vor fi luate noi masuri.

Ora de Sibiu a descoperit ca barbatul este, totodata, un sustinator infocat al Partidului Alianta pentru Unirea Romanilor. Multe dintre postarile publicate pe Facebook sunt despre politicianul George Simion. Are fotografii si langa un autocar AUR, alaturi de sotie si alti prieteni. De pe pagina lui sociala nu lipsesc nici postarile in care se arata impotriva vaccinarii anti coronavirus.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: