news

Doi tineri au evadat din arest, politistii au inchis tot Focsaniul pentru a-i prinde. Tinerii au fost capturati intr-o piata din oras

Peste 200 de politisti si 50 de jandarmi, mobilizati pentru cautarea a doi tineri evadati din arestul Inspectoratului de Politie Judetean  Vrancea (IPJ).

Ulterior, cei doi tineri doi tineri, de 17 si 22 de ani, care au evadat, joi seara, din arestul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vrancea au fost depistati de politisti in zona Pietei Moldova din Focsani, a informat politia.

„Peste 200 de politisti si 50 de jandarmi au fost mobilizati, joi seara, pentru cautarea celor doi tineri care au evadat din arestul IPJ Vrancea. Orasul a fost inchis, s-au organizat filtre in tot judetul, fiind alertate si judetele limitrofe. De asemenea, la actiunile de cautare participa si doi caini de urma”, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al IPJ Vrancea, Catalina Murariu.

Potrivit politiei, cei doi tineri se aflau in arestul IPJ Vrancea din 4 si, respectiv, 24 ianuarie, fiind cercetati pentru infractiuni de furt, fiecare in alt dosar.

Acestia ar fi fugit din curtea interioara a IPJ Vrancea.

„In aceasta seara, 2 februarie, ora 18,30, doi tineri, in varsta de 17, respectiv 22 de ani, au evadat din arestul IPJ Vrancea. Palade George, de 22 de ani, domiciliat in Panciu, era imbracat cu pantalon gri de trening, geaca de fas inscriptionata Hugo Boss, iar Zaharia Aurel, de 17 ani, domiciliat in comuna Naruja, era imbracat cu trening de culoare neagra, cu gluga”, a precizat IPJ Vrancea.

Politistii vranceni au demarat cautarile pe raza intregului judet, fiind organizate echipe de cautare, in vederea depistarii cat mai rapide a acestora.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Celalalt „turn inclinat” al Italiei: Turnul Garisenda din Bologna, in pericol sa se prabuseasca, va fi reparat la fel ca Turnul din Pisa

Autoritatile italiene au pus la punct un plan de salvare a Turnului Garisenda din Bologna,…

10 ore ago

Invitarea lui Putin la summitul G20 ar trebui facuta in urma unui consens

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi ca o invitatie a sefului de stat rus…

10 ore ago

A doua nava cu ajutoare umanitare pentru Gaza va pleca sambata din Larnaca

Cea de-a doua nava care transporta ajutoare umanitare pentru Gaza, ca parte a proiectului Amalthea,…

10 ore ago

Universitatea Harvard va elimina copertile din piele umana ale unei carti din anii 1800

Universitatea Harvard a eliminat copertile din piele umana ale unei carti din secolul al XIX-lea…

10 ore ago