Doina Gradea va fi demisa, Cristache-somer. Deputatul USR din fruntea comisiei din Parlament care controleaza TVR anunta: „Doina Gradea, omul lui Dragnea, trebuie sa plece de la TVR. Ma voi ocupa personal si de asta”

politica

Presedintele Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, Iulian Bulai (USR PLUS), anunta ca are ca prioritate schimbarea din functie a sefei TVR, Doina Gradea. „Doina Gradea, omul lui Dragnea, trebuie sa plece de la TVR. Ma voi ocupa personal si de asta si de reforma TVR”, anunta Bulai.

„Maine seara vom avea Revelion marca TVR, cu costuri de 69.000 euro. Doi actori principali. Aproape nimic suspect pana aici (aproape).

Realitatea e insa alta: productia materialului de maine seara a fost facuta cu mijloacele si resursele TVR.

Pentru ca firmele celor doi actori nu pot produce material video sofisticat. Reteta perfecta pentru devalizat bugetul TVR: dai la doua firme 70.000 de euro sa faca un eveniment (sparte in contracte mai mici, ca sa nu trebuiasca aprobate de CA), ele incaseaza banii, iar tu, TVR, te ocupi de toata productia efectiva. Ca sa intre mii de euro din banul public in buzunarul unora care au luat institutia pe persoana fizica.

De fapt, maine seara vom avea un show TV de 140.000 de euro. Suma incasata de firma, plus munca efectiva, platita in salarii si echipamente ale TVR, pentru a produce acest material. Zeci de mii de euro distractie din banii nostri. Dna Gradea trebuie sa plece de la TVR. Este nevoie de un nou Consiliu de

Administratie, de un nou PDG, de o alta abordare a ideii de serviciu public.

Vizionare placuta maine seara, dragi romani! Distractia e la pret dublu de data asta. O adevarata ‘Vacanta mare’.

Doina Gradea, omul lui Dragnea, trebuie sa plece de la TVR. Ma voi ocupa personal si de asta si de reforma TVR”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Citeste si: Salariu urias la TVR pentru slugarnicul Cristache. Castiga mult mai mult decat presedintele Romaniei

Doina Gradea este protectoarea lui Ionut Cristache, realizatorul emisiunii Romania 9. Cristache, unul dintre cei mai bine platiti angajati ai TVR, s-a remarcat prin modul tendentios in care isi realizeaza emisiunea la postul public de televiziune. Principalii sai colaboratori sunt Ion Cristoiu, Doru Buscu, Mircea Dinescu si alti propagandisti ai regimului Dragnea.

Citeste si: Jurnalistul Liviu Avram: „Ionut Cristache si Cornel Nistorescu, un vierme si o epava”

Mai mult despre: , ,

Comentarii: