Doina Pana a fost data afara din Guvern. Un lider politic dezvaluie ce se ascunde in spatele demisiei ministrului Apelor. Alti doi ministri urmeaza sa plece

politica

Liderul deputatilor din Partidul Miscarea Populara (PMP), Eugen Tomac, a apreciat miercuri, dupa ce a fost anuntata demisia ministrului Apelor si Padurilor, Doina Pana, ca doamnele nu se simt atat de confortabil in relatia cu premierul Mihai Tudose.

„Constatam ca un alt membru al Cabinetului Tudose paraseste Palatul Victoria. Se pare ca doamnele nu se simt atat de confortabil in relatia cu premierul Tudose, pentru ca este un alt ministru care pleaca si este vorba tot despre o doamna, dupa cele doua care au plecat in urma cu putin timp (Sevil Shhaideh si Rovana Plumb – n.r.). (…) Cel mai probabil, in viitoarea perioada, premierul le va mai cere demisia si altor ministri ineficienti. Si aici ma refer la ministrul Sanatatii si cel al Educatiei, doua domenii extrem de importante, unde ministrii si-au atins limita incompetentei din toate punctele de vedere si ar trebui sa plece”, a declarat deputatul pentru Agerpres.

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, a demisionat din functie, invocand motive de sanatate.

„Va aducem la cunostinta faptul ca astazi, 3 ianuarie 2018, doamna Adriana Doina Pana i-a inaintat prim-ministrului Romaniei, domnul Mihai Tudose, demisia din functia de ministru al Apelor si Padurilor, pe motiv de sanatate”, a anuntat Ministerul Apelor si Padurilor.

Doina Pana a preluat mandatul la Ministerul Apelor si Padurilor la 29 iunie 2017. Pana a mai detinut portofoliul in Cabinetul Ponta III. In data de 5 martie 2014, Pana a devenit ministru delegat pentru Apa, Paduri si Piscicultura in Cabinetul Ponta III, mandatul sau incheindu-se in decembrie 2014, in urma remanierii Guvernului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: