„Domnu’ politist, domnu’ politist!”. Sofer batut in trafic de fata cu politistii – Video

news

Un sofer din Buzau a fost batut de trei indivizi in trafic de fata cu politistii. Acestia nu au reusit sa-i impiedice pe agresori sa il loveasca salbatic pe sofer.

Soferul a sunat la 112 si a asteptat cu echipaj de politie dupa ce a fost agresat in trafic de mai multi indivizi. Indivizii l-au urmarit insa si l-au atacat din nou chiar de fata cu politia.

Soferul a ales sa fuga cu masina pentru a scapa de agresori: ”Doamna, ce politie mi-ati trimis ca m-au batut cu politia, m-au nenorocit! M-a batut cu politia de fata, am plecat de acolo”.

Ulterior, in sprijinul politistilor au venit mascatii, care iua incatusat pe cei trei batausi.

”La data de 12 iunie a.c., politistii din cadrul Sectiei de politie rurala Beceni, au fost sesizati prin apel SNUAU 112, de catre un buzoian, in varsta de 41 de ani, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in trafic, pe raza localitatilor Sapoca si Cernatesti, ar fi fost agresat de mai multe persoane.

Imediat dupa sesizare, politistii s-au deplasat la fata locului pentru verificarea aspectelor semnalate.

Totodata, pentru aplanare si preintampinarea escaladarii conflictului, au fost dirijate la locatie si luptatori din cadrul Serviciului de Actiune Speciala Buzau si jandarmi.

Din primele verificari a reiesit ca, in urma unui conflict spontan, apelantul de 41 de ani ar fi fost agresat fizic de catre trei persoane, totodata i-ar fi fost provocate si distrugeri la autoturismului personal.

Politistii au identificat persoanele in cauza, stabilind ca este vorba despre trei barbati cu varste cuprinse intre 27 si 44 de ani, din localitatea Sapoca si Cernatesti.

La momentul interventiei politistilor, persoana vatamata nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si distrugere iar cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstantelor in care s-a produs evenimentul”, a anuntat Politia Buzau.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: