„Domnul Dragnea stim exact unde se afla”. Stefanescu explica de ce Dragnea se ascunde si nu spune nimic despre referendum

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea se afla la sediul partidului si ca acesta nu a facut nicio declaratie dupa anuntarea rezultatului referendumului deoarece a vorbit el in numele partidului.

„Domnul Dragnea este la sediu. Unde se afla Dragnea, unde se afla Niculae Badalau, unde se afla Marian Oprisan sau unde ma aflu eu, noi in partid stim exact, chiar daca lipsim o zi, doua, trei. Nu suntem obligati sa facem o comunicare publica in sensul asta. Domnul Dragnea stim exact unde se afla, cu cine s-a vazut, ne-am vazut si noi cu el, toate lucrurile sunt conturate in interiorul partidului”, a afirmat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, marti pentru Mediafax.

Acesta a mai spus ca Liviu Dragnea nu a iesit pana in prezent cu o reactie, dupa anuntarea rezultatului referendumului pentru redefinirea familiei, pentru ca declaratiile pe aceasta tema au fost date de el, in numele PSD.

„Declaratia pentru referendum am dat-o eu in numele partidului. Este o declaratie asumata de tot partidul, data duminica seara, la ora 9:30, dupa ce s-au batut pe declaratii PNL si USR. 837 355 de membrii de partid sustin aceasta declaratie. Plus simpatizantii si votantii nostri”, a adaugat Stefanescu.

Un procent de 21,10% de persoane s-au prezentat la urne, insemnand 3.857.308 din cei 18.279.011 de alegatori, a anuntat luni BEC. Astfel referendumul nu este validat, deoarece pragul legal de participare la vot este de 30%. Rezultatele nu sunt finale, acestea urmand sa fie luate in considerare dupa rezultatul contestatiilor. Pentru redefinirea familiei au votat 91,56%, iar impotriva 6,47% din cei prezenti la urne.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a avut nicio reactie dupa anuntul BEC privind rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei. Acesta nu si-a facut prezenta nici la biroul sau din Camera Deputatilor, unde isi petrecea o buna parte din timp. In schimb, liderul PSD i-a delegat luni, lui Florin Iordache atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial.

„In data de 8 octombrie 2018, atributiile presedintelui Camerei Deputatilor vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor”, potrivit deciziei publicata, luni, in Monitorul Oficial.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: