„Domnul Firea”. Iata cine este preferatul lui Firea, politicianul sustinut fierbinte de primarul Capitalei: „Nu va uitati asa la el, ca e delicat” – Video

news

A copiat la indigo metodele Gabrielei Firea de a-si face campanie de imagine. Este si el primar. Si mai mult decat atat este politicianul preferat al Gabrielei Firea, fiind vazuti deseori impreuna la evenimentele de partid. Este vorba despre primarul Sectorului 5 din Bucuresti, Daniel Florea.

„Nu va uitati asa la el, ca e delicat, sa nu il atingi cu o floricica. Este un om foarte puternic”, a spus Gabriela Firea despre Daniel Florea in campania electorala. Firea l-a sustinut fierbinte pe Florea, fiind apoi langa acesta si in momentul in care a fost investit. A avut o asa mare grija de Florea incat a tinut sa ii aranjeze si esarfa tricolora.

florea 2

Jurnalistii de la site-ul dela0.ro l-au poreclit „domnul Firea”. Ei au realizat un film relevant despre relatia dintre Firea si Florea si modul in care Florea isi indeplineste atributiile de primar.

„In sectorul 5 din Bucuresti exista oameni care traiesc in boxele din subsoluri sau in alte spatii improvizate. Peste 700 de dosare pentru locuinta sociala erau inregistrate la nivelul primariei anul trecut – iar sectorul dispunea de 3 locuinte sociale.

In sectorul 5 din Bucuresti, in zonele sale marginase, traiesc comunitati complet ignorate de statul roman, fara nicio unitate sanitara in proximitate. Si ce face primarul Daniel Florea? Inchide singurul punct fix de schimb de seringi dintr-una din aceste zone (Livezilor, Ferentari), desi reducerea riscurilor de sanatate e direct proportionala cu prezenta unor astfel de servicii acolo unde consumul de droguri injectabile e peste medie.

In Sectorul 5 din Bucuresti sunt patru scoli incadrate in clasa 1 de risc socio-educational intr-o ierarhie facuta in 2016 de Ministerul Fondurilor Europene. Practic asta inseamna ca ele sunt cu un picior peste pragul abandonului sistematic, acolo unde nu educatia, ci anti-educatia defineste spiritul locului. Din cele patru scoli trei sunt din Ferentari – 136, 147 si 148. Tot in sector, tavanul unei scoli (141, din Rahova) se prabuseste din senin – si doar norocul face sa nu existe victime”, scrie dela0.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: