„Domnul Tudorel Toader a incercat sa manipuleze grosolan, primitiv”. CTP, enervat de tertipurile ieftine ale ministrului Justitiei

news

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat revolta declaratiile lui Tudorel Toader in urma publicarii concluxiilor raportului MCV. El spune ca ministrul Justitiei a manipulat „grosolan”.

„Ceea ce este deconcertant e comportamentul unui om care se tot prezinta ca jurist pursange, profesor universitar, om al Dreptului si care se comporta ca un politician chiar de mana a doua. Pentru ca ce am vazut aici nu a fost un discurs la unui magistrat, al unui profesor de Drept. A fost discursul unui politician. Domnul Tudorel Toader a incercat sa manipuleze grosolan, primitiv. A luat din acest raport numai ce i-a convenit si ceea ce convine sponsorilor sai spirituali si politici, refuzand sa pronunte, sa vibreze aerul cu vreunul dintre cuvintele negative, nu putine, care apar in acest raport”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Publicul are ocazia sa vada cum se comporta politicienii aflati la putere fata de, in ultima instanta, Comisia Europeana, Uniunea Europeana. Dincolo de justitie, dincolo de economie, am ajuns in situatia Romania versus UE, in situatia de a alege daca mai continua cu UE sau ne indreptam spre o pozitie cum are, in clipa de fata Polonia, cum are Ungaria. Sunt posibile si alte pozitii. Asta este, de fapt, chestiunea principala. Si e posibil ca domnii politicieni de la putere – aflati acum, unii dintre ei, intr-o situatie critica, chiar disperata – sa recurga si la arma finala, adica: Jos Uniunea Europeana, sa ne descurcam noi aici cu stim si cum putem, facem noi justitia noastra, facem noi economia noastra, sa nu ne mai spuna astia de le Bruxelles ce sa facem!”, a adaugat jurnalistul.

Tudorel Toader a declarat, miercuri, ca principala concluzie a raportului este ca Romania isi poate indeplini obiectivul ridicarii MCV in actualul mandat al Comisiei, adica pe parcursul anului 2018.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: