„Domnule Ciolacu, ce facem cu interlopii rosii ai nostri?”. Mesajul unei organizatii PSD chiar pe pagina lui Marcel Ciolacu. Interlopii din PSD Ilfov au ramas pe functii

politica

Organizatia PSD din  comuna 1 Decembrie (Ilfov) a postat pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu un mesaj in care il acuza pe acesta ca nu a intreprins in realitate nimic pentru alungarea interlopilor din PSD Ilfov. Mesajul apare la un text al lui Ciolacu in care se vorbeste despre „interlopii galbeni” din PNL.

Ciolacu a anunta saptamana trecuta ca organizatia PSD Ilfov a fost dizolvata, dupa ce aceasta a fost acaparata de interlopii din Clanul Sportivilor. Organizatia PSD 1 Decembrie anunta insa ca nimic nu s-a schimbat in PSD Ilfov.

„Domnule Ciolacu vad ca totul nu e decat o tragere de timp. Ati obtinut datorita probelor zdrobitoare prezentate in presa dizolvarea B.P.J. al PSD Ilfov. Ati numit pe Dl. Viorel Iordache ca interimar…dar doar formal s-a desfiintat…in realitate toti sunt incontinuare in functii mai putin Gh. Bolintineanu.

Am incercat cu argumente sa prezint situatia de la 1 Decembrie, am primit asigurari ca o sa cerceteze dar ca trebuie timp.. .strategia e sa se traga de timp si cazul sa se ingroape. Domnule Ciolacu nu ati dat curs nici adresei 258/15.06.2020 nici la un mail, sunt incontinuare dezamagit de cum merg treburile in partid.

Daca la partidul pe care l-am fondat acum mai bine de 28 de ani nu gasesc pe nimeni care macar sa ma asculte si sa cerceteze ce am de spus si nu rezolva in caz concret la o comuna, atunci nu va mirati ca pleaca primari si alti. Aveti puterea sa interveniti.

Astazi o sa mai astept dupa care tot in presa o sa fie salvarea sa fac public… dar nu vreau sa fac ‘publice’ problemele interne ale partidului. Va rog insistent faceti ceva faptic… nu vorbe sau taraganarea…. stiti expresia… boala lunga moarte sigura… si asta se intampla la noi…”, este mesajul organizatiei PSD din comuna 1 Decembrie.

„Toti DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUSCARIE!!!… Dar cu ai nostri ROSII ce facem… raman incontinuare… A se vedea cazul concret de la PSD Ilfov”, a revenit apoi PSD 1 Decembrie.

Aceste mesaje au fost postate la un anunt al lui Ciolacu in care vorbeste despre „duduienii galbeni”.

„Interlopi politici cu mentalitate mafiota care faceti trafic de influenta la masa Guvernului! Voi, hazilor, toti cei care va bateti joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toata puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a capusa si a fura in continuare! PSD va depune azi plangere penala la DNA impotriva tuturor reprezentantilor PNL din Guvern si din teritoriu care au transformat institutiile statului intr-un rai al criminalitatii! Solicit organelor de urmarire penala ca acest dosar sa fie solutionat cu celeritate! Romania nu trebuie scufundata in mocirla penala a Duduienilor galbeni!”, a scris Ciolacu.

Marcel Ciolacu a pretins saptamana trecuta ca interlopii din PSD Ilfov au fost inlaturati.

„A fost dizolvat Biroul permanent (al PSD Ilfov – n.r.). Am numit un alt coleg, Iordache Viorel. Ii uram succes si sunt ferm convins ca o sa se miste foarte repede in perioada urmatoare”, a declarat presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al partidului.

Ciolacu a anuntat inca de marti ca va propune, in sedinta CExN al partidului, dizolvarea Organizatiei PSD Ilfov.

„Voi propune in Comitetul Executiv dizolvarea acestei organizatii, chiar daca suntem in prag de alegeri si sunt ferm convins ca avem capacitatea de a face o echipa rapid acolo, sa fim pregatiti si la Ilfov de alegeri. (…) Este inadmisibil asa ceva. Am aflat din presa. Nu am crezut asa ceva. Am avut o discutie cu presedintele de organizatie acum aproximativ o luna de zile, i-am spus ca in echipa dansului exista o persoana asupra careia sunt foarte multe banuieli de implicari intr-o anumita zona care nu ne reprezinta si chiar i-am spus sa ia masurile necesare de a fi schimbat din functie, respectiv de secretar executiv”, a spus Ciolacu.

Reactia sa a venit dupa ce presa a scris ca PSD Ilfov ar fi condus de interlopi.

Mai mult despre: ,

Comentarii: