„Domnule Palada, ne vedem la tribunal!”. Sociologul PSD nu scapa, „procurorii nu mai au motiv sa amane inceperea urmaririi penale”

politica

Senatorul USR Mihai Gotiu anunta ca IML i-a eliberat certificatul medico-legal legat de agresiunea la care a fost supus de catre Mirel Palada. El da asigurari ca nu-si va retrage plangerea penala.

„D-NULE PALADA, NE VEDEM LA TRIBUNAL! Astazi am ajuns la IML de unde mi-a fost eliberat Certificatul Medico-Legal care face dovada agresiunii lui Mirel Palada. Apoi am mers cu certificatul si l-am depus la Politia Sectorului 1 Bucuresti (unde am depus si plangerea penala pentru ultraj, pe data de 14 septembrie). De aici, certificatul va fi expediat la parchet (sper ca a si fost trimis intre timp) si, din acest moment, nu mai exista niciun motiv pentru procurori sa mai amane inceperea urmaririi penale.

Va dau asigurari, o data in plus, ca nu-mi voi retrage plangerea penala si ca nu se pune in discutie varianta impacarii partilor. Pentru ca e necesar ca politicienii sa-si asume raspunderea actiunilor lor si pentru ca cetatenii romani trebuie sa-si recapete increderea in Justitie”, anunta Gotiu.

certificat

Mirel Palada l-a lovit violent cu pumnul pe Mihai Gotiu in studioul B1 TV. Ulterior, Palada a depus reclamatie la CNA impotriva realizatoarei Nadia Ciurlin sustinand ca nu i s-a luat apararea cand a fost atacat verbat de Gotiu.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: