externe

Donald Trump, acuzat de escrocherie chiar de fondatorul retelei conservatoare de televiziune FoxNews

Trump Media este „o inselatorie”, iar cei care cumpara actiunile sale de mare succes sunt „prosti”, a declarat joi presedintele IAC si Expedia, Barry Diller, intr-o critica dura la adresa companiei de social media al carei actionar majoritar este fostul presedinte Donald Trump.

„Adica, este ridicol”, a spus Diller, o personalitate legendara in lumea televiziunii americane, fondator al Fox Broadcasting Company, la emisiunea „Squawk Box” de la CNBC, cand a fost intrebat despre Trump Media. „Compania nu are niciun venit”.

„Este o inselatorie si, la fel ca toate afacerile in care fost implicat vreodata, este un fel de escrocherie”, a spus el despre Trump.

CNBC a solicitat un comentariu din partea unui purtator de cuvant al lui Trump, care este prezumtivul candidat republican la presedintie.

Cand Trump Media a inceput sa se tranzactioneze saptamana trecuta, pretul actiunilor sale a urcat cu aproximativ 50%, pana aproape de 80 de dolari, inainte de a se stabiliza. Joi dimineata, actiunile Trump Media se vindeau cu aproape 47 de dolari.

Acest lucru confera companiei o capitalizare de piata impresionanta de 6,4 miliarde de dolari, in ciuda faptului ca anul trecut a avut venituri de doar 4,1 milioane de dolari, iar activitatea sa se concentreaza pe aplicatia Truth Social, care are mult mai putini utilizatori decat marile platforme de socializare.

Trump Media a raportat luni ca a avut pierderi nete de 58 de milioane de dolari in 2023.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

15 minute ago

Germania: Inca deputat AfD a fost prins ca are legaturi cu retele pro-ruse. El este anchetat pentru spalare de bani

Procuratura din Munchen a anuntat joi ca investigheaza activitatile de spalare de bani ale unui…

O oră ago

Fara precedent. Pompierii francezi s-au unit si declanseaza greva: „Trebuie sa ne ocupam si de scutere cazute pe strada, agresiuni, betii pe drumuri publice”

Pentru prima data, cele noua sindicate care ii reprezinta pe pompierii francezi isi unesc fortele…

2 ore ago