Donald Trump avertizeaza ca „alegatorii MAGA mai curand se vor sinucide decat sa-l accepte presedinte pe Biden”. Replica democratilor: „Inca o dovada ca MAGA este secta lui Trump”

externe

Donald Trump, MAGA, sinucidere, suporteri, presedintie, Joe Biden

Cursa electorala dintre presedintele Joe Biden si fostul presedinte Donald Trump se incinge tot mai tare, in conditiile in care ambele persoane continua sa organizeze mitinguri de campanie la nivel national.

Recent, fostul presedinte al Statelor Unite a organizat un miting in Las Vegas, unde l-a atacat pe Biden si a sustinut de ce ar trebui sa devina cel de-al 47-lea presedinte. In timpul mitingului din Las Vegas, fostul presedinte Donald Trump, in varsta de 77 de ani, a mai spus multimii ca sustinatorii MAGA ar alege „sinuciderea in locul lui Biden”.

„Nu vreau ca nimeni sa se ia de mine”, a spus el, potrivit revistei People. „Avem nevoie de fiecare votant. Nu-mi pasa de voi. Vreau doar votul vostru. Nu-mi pasa”. In timpul mitingului sau din Las Vegas, Donald Trump a mai afirmat ca sustinatorii MAGA duri la suflet ar alege „mai curand sa se sinucida decat sa-l accepte presedinte tot pe Biden”.

In replica, democratii au afirmat ca aceste declaratii socante sunt o dovada in plus ca MAGA nu mai este o miscare politica, ci o veritabila „secta a lui Trump”. „Devine din ce in ce mai periculos pe zi ce trece”, a scris pe contul sau de X , Noelle Cook, o experta in comunicare din Washington, DC.

Potrivit USA Today, presedintele Joe Biden si fostul presedinte Donald Trump sunt la egalitate in randul alegatorilor din intreaga tara. Cu toate acestea, la inceputul acestei luni, The Blast a raportat ca Trump ar fi suferit o scadere semnificativa in sondaje la 48 de ore dupa ce a primit verdictul de vinovatie.

Dupa ce juriul l-a gasit pe Trump vinovat de 34 de capete de acuzare in procesul privind banii tainuiti din New York, el a devenit primul fost presedinte american care a fost condamnat pentru o infractiune.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: