externe

Donald Trump, catre participantii la o strangere de fonduri: „Daca n-am vrut sa ma fotografiez cu unii dintre voi, inseamna ca n-ati donat suficienti bani pentru campania mea!”

Donatorilor republicani care au platit cel putin 40.000 de dolari pentru a participa la o strangere de fonduri organizata la resedinta lui Donald Trump, de la Mar-a-Lago, nu le-a fost deloc usor sa faca o fotografie cu fostul presedinte, potrivit publicatiei Huffington Post.

Bazandu-se pe inregistrarile audio ale unui participant si pe relatarile altora, publicatia a scris ca Trump, candidatul republican la presedintia SUA, „s-a plans ca trebuie sa faca atat de multe poze cu donatorii si le-a spus oamenilor din multime ca, daca nu au primit o poza, inseamna ca nu au donat suficienti bani”.

De asemenea, el le-a spus sustinatorilor ca o nunta de la proprietatea sa din Florida a avut prioritate fata de ei „pentru ca la nunta se platea mai mult per persoana pentru a fi prezent acolo”.

„Atentie! Pe oricine face o donatie de 1 milion de dolari chiar acum catre Partidul Republican… il voi invita pe scena, sa vorbeasca”, a declarat Trump. Doi donatori au urcat pe scena, iar unul dintre ei a proclamat: „Donald J. Trump este persoana pe care Dumnezeu a ales-o”.

Strangerea de fonduri a urmat unei luni aprilie profitabile pentru campania prezidentiala a lui Trump si pentru Comitetul National Republican, care au strans peste 76 de milioane de dolari, in pofida procesului in curs al fostului presedinte pentru ca ar fi mascat platile de bani pentru tacere catre o vedeta porno drept cheltuieli de afaceri.

In martie, Trump si CNR au strans 65,6 milioane de dolari, suma care a fost depasita categoric de cea a presedintelui Joe Biden si a democratilor – de 90 de milioane de dolari.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Israelul a lovit o tabara de refugiati din centrul Fasiei Gaza. Cel putin 31 de morti

Lovituri aeriene israeliene au provocat, duminica dimineata, moartea a cel putin 31 de persoane in…

21 de minute ago

Cod galben de ploi si grindina in mai multe zone din tara. Ciclonul care a facut ravagii in vestul Europei ameninta si Romania

Ciclonul care a lovit Europa se apropie de Romania, dar vestea buna este ca acesta…

O oră ago

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

2 ore ago

Doua rachete rusesti au lovit, astazi la pranz, un centru de recreere de langa Harkov. Cel putin cinci civili morti si 16 raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite, duminica, intr-o zona de recreere…

2 ore ago

Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul…

2 ore ago