Donald Trump cere sa nu mai fie acordat ajutor Ucrainei: „Trebuie sa rezolvam acest razboi, iar eu il voi rezolva”

externe

Donald Trump, interdictie, avort, presedinte, reales

Fostul presedinte american si prezumtivul candidat republican la presedintia din 2024, Donald Trump, s-a pronuntat impotriva proiectului de lege privind ajutorul extern din Senat, afirmand ca SUA ar trebui sa puna capat ajutorului acordat altor tari, relateaza Glavcom.

„Vor sa dea aproape 100 de miliarde de dolari mai multor tari, 100 de miliarde de dolari! De ce facem acest lucru? Daca aveti de gand sa faceti asta, nu le dati 100 de miliarde de dolari, dati-le sub forma de imprumut”, a declarat fostul presedinte la un miting in Carolina de Sud sambata.

El a adaugat ca SUA nu ar trebui sa mai dea niciodata bani fara speranta de returnare sau fara obligatii.

Dupa cum scrie Bloomberg, Trump a spus ca razboiul dintre Ucraina si Rusia ar trebui sa se incheie si a indemnat sa nu mai fie trimise ajutoare Ucrainei si Israelului.

„Trebuie sa rezolvam acest razboi, iar eu il voi rezolva”, a spus Donald Trump.

Reamintim ca Trump a indemnat sa nu fie votat acordul de compromis privind reglementarea migratiei in Senat, care prevede fonduri suplimentare pentru asistenta acordata Ucrainei. Potrivit fostului presedinte al SUA, „doar un prost sau un democrat radical de stanga ar vota pentru un proiect de lege teribil privind frontiera”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: