Donald Trump, criza de furie pe Truth Social: „Toate procesele impotriva mea trebuie sa fie imediat oprite!”

externe

Donald Trump, procese, trebuie oprite, persecutie politica

Donald Trump si-a inceput saptamana furios pe multitudinea de procese civile si penale care se aduna impotriva sa, deplangand in mod special procesele locale, cum ar fi procesul penal din New York care va incepe la sfarsitul lunii martie.

Fostul presedinte a participat recent la o audiere in acest caz, care a fost intentat de procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg, si care il acuza de 34 de infractiuni legate de presupusele plati de bani pe care le-a facut pentru a cumpara tacerea unei actrite de filme pentru adulti in 2016. Judecatorul care a prezidat sedinta a respins cererea lui Trump de respingere a cazului si a stabilit data procesului la 25 martie.

In ciuda unei sambete triumfatoare dupa victoria sa in alegerile primare republicane din Carolina de Sud, lista de probleme juridice a lui Trump a parut sa fie in centrul atentiei pentru el duminica. Cu putin inainte de miezul noptii, el a accesat Truth Social pentru a lauda o emisiune de la Fox News pe care o urmarea despre cazul sau de frauda din statul New York, in care a fost obligat sa plateasca 355 de milioane de dolari in penalitati – in total 454 de milioane de dolari cu dobanda, si si-a incurajat adeptii sa urmareasca reluarea emisiunii la ora 3 dimineata, ora de est.

„Wow! Mark Levin Show tocmai a aratat cat de neconstitutional si nedrept este DOSARUL NYSAG impotriva mea”, a spus Trump in postare citata de publicatia Salon. „O FARSA TOTALA – INTERFERENTA ELECTORALA LA CEL MAI INALT NIVEL!”

Trump a postat din nou pe aplicatie luni la ora 6:30 dimineata pentru a cere ca toate procesele, inclusiv cel al lui Bragg, sa fie „imediat oprite” si pentru a-l invinovati in mod fals pe presedintele Joe Biden pentru urmarirea sa penala.

„De ce nu au adus aceste acuzatii FALSE cu TREI ANI IN urma?Asta ar fi rezolvat toate problemele lor”, a scris fostul presedinte. „(Raspunsul este ca au urmarit ca diferitele procese sa apara in timpul campaniei mele pentru presedintie, 2024!”.)

„Cu alte cuvinte, toate aceste FALSE PROCESE (PERSECUTII!) POLITICE FALSE ale adversarului politic al lui CROOKED JOE BIDEN TREBUIE INCETATE IMEDIAT!”, a conchis el. In plus fata de cele aproape trei duzini de acuzatii de crima impotriva sa in New York, Trump se confrunta cu alte 57 de acuzatii penale din doua cazuri federale si un caz de santaj din Georgia.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: