externe

Donald Trump, furios pe actorul Robert de Niro, dupa ce acesta l-a criticat vehement: „Este un ratat total, lipsit de respect fata de Tara Noastra”

Fostul presedinte Donald Trump a dat ieri un raspuns tardiv si dezlantuit la criticile vehemente pe care actorul Robert De Niro i le-a adresat saptamana trecuta la ceremonia de decernare a premiilor Gotham. De Niro a fost surprins in timpul discursului sau in care aducea un omagiu echipei si distributiei ultimului sau film „The Killers of the Flower Moon” cand a constatat ca afirmatiile sale anti-Trump fusesera taiate de pe prompter.

Castigatorul premiului Oscar, care nu pierde niciun prilej sa-l atace pe fostul presedinte, si-a luat telefonul si a citit oricum replicile sale impotriva lui Trump. El a evidentiat miile de minciuni ale lui Trump. Acesta, principal candidat al republicanilor la alegerile prezidentiale din 2024, a ripostat pe platforma sa Truth Social in weekend, numindu-l pe De Niro un „ratat total”, potrivit publicatiei HuffPost.

„Robert De Niro, ale carui talente actoricesti s-au diminuat foarte mult, cu reputatia sa acum distrusa, trebuie sa foloseasca chiar si un teleprompter pentru limbajul sau murdar si dezgustator, atat de lipsit de respect fata de Tara noastra”, a scris Trump.

„A devenit de ne vazut atat in filme, cat si cu idiotii care au distrus Premiile Academiei, coborandu-le de la unul dintre cele mai importante spectacole din Tara la un spectacol cu rating scazut”, a adaugat fostul presedinte. „De Niro ar trebui sa se concentreze pe viata lui, care este un dezastru, mai degraba decat pe vietile altora. El a devenit un ratat total, in timp ce Lumea priveste, asteapta si rade!”

De Niro nu a raspuns inca la comentariile lui Trump.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Miting urias in Tbilisi, Georgia: „Nu vrem sa ne intoarcem in Uniunea Sovietica” – Video

Zeci de mii de georgieni au marsaluit sambata prin capitala Georgiei, Tbilisi, la 11 mai,…

3 ore ago

Aurora boreala va putea fi vazuta pana duminica si in Romania. Care este cauza acestui fenomen

Cerul noptii a fost luminat vineri noapte de aurora boreala in locuri in care aurorele…

11 ore ago

Tragedie in muntii Rodnei. O turista, cautata de salvamontisti, a facut gasita moarta

Potrivit reprezentantilor Salvamont, salvatori din judetul Bistrita Nasaud au intervenit, sambata, pentru recuperarea unei femei…

11 ore ago

Romania va avea 915 sectii de votare, in strainatate, pentru europarlamentare. In 2020 au fost 748 de sectii

 „Ministrul afacerilor externe Luminita Odobescu a emis, in acest sens, ordinul ministrului afacerilor externe nr.…

11 ore ago

Fermierii, manifestatii masive in Polonia. Si agricultorii romani pregatesc „proteste ample”

Mii de fermieri polonezi au manifestat ieri impotriva reglementarilor in materie de mediu ale UE,…

12 ore ago

Parlamentul din Kuweit a fost dizolvat din cauza „coruptiei extinse”. Conducatorul statului: „Am luat aceasta decizie dificila pentru a salva tara”

Incertitudine politica in Kuweit dupa ce conducatorul statului a suspendat parlamentul national, acuzand faptul ca…

8 ore ago