Donald Trump, preocupat de felul cum ilustratorii prezenti la procesul sau il portretizeaza in presa: „Cred ca trebuie sa mai slabesc putin”

externe

Donald Trump, amenda, New York, penal

Un portret realizat in sala de judecata din New York unde se desfasoara procesul sau  l-a determinat pe Donald Trump sa faca joi o autoevaluare contondenta: „Trebuie sa slabesc putin”.

In afara salii de judecata, fostul presedinte, in varsta de 77 de ani, a declarat reporterilor de stiri ca procesul este o „frauda” si o „vanatoare de vrajitoare”, repetand plangeri bine cunoscute potrivit carora este victima unor tinte politice.

Potrivit Reuters, in interiorul salii, el a parut insa mai bine dispus in timp ce privea lucrarile ilustratoarelor Jane Rosenberg si Isabelle Brourman.

„Cred ca trebuie sa mai slabesc putin”, a spus Trump dupa ce a vazut portretul lui Brourman, potrivit artistei.

Trump este cunoscut pentru faptul ca duce un stil de viata foarte sanatos. In timpul presedintiei sale din 2017-2021, medicul personal l-a incurajat sa slabeasca pana la zece kilograme mancand mai putin si facand exercitii fizice. La o examinare din 2019, s-a constatat ca el cantarea 122 de kilograme, ceea ce l-a incadrat in categoria obezitatii, desi medicul sau Sean Conley a declarat ca, in general, avea o stare de sanatate foarte buna.

In procesul din New York, avocatii lui Trump incearca sa demonstreze ca firma sa nu a manipulat valoarea proprietatilor sale pentru a obtine o finantare favorabila.

Procesul, care a inceput in octombrie, este una dintre numeroasele provocari juridice cu care se confrunta fostul presedinte in timp ce isi pregateste revenirea la Casa Alba.

Judecatorul care supervizeaza procesul, Arthur Engoron, a decis deja ca Trump si fiii sai adulti au manipulat declaratiile financiare pentru a pacali bancile si asiguratorii sa le ofere conditii mai bune de imprumut si asigurare.

Trump urmeaza sa depuna marturie luni pentru a doua oara. Fiul sau, Donald Trump Jr. si-a aratat, de asemenea, interesul fata de munca artistilor din sala de judecata. El i-a cerut lui Rosenberg, luna trecuta, sa „fa-ma sa arat sexy”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: