Donald Trump pretinde ca ar fi fost „implorat” sa apara in filmul „Singur acasa”. In replica, regizorul afirma ca fostul presedinte l-a santajat pentru a aparea in distributie

externe

Donald Trump, santaj, singur acasa, film, rol

Inainte de a fi presedinte, Donald Trump a fost un cunoscut jucator din domeniul imobiliar in New York City, care a avut aparitii speciale in seriale si filme emblematice din anii 1990, de la un cameo cu Samantha Jones in sezonul 2 din Sex and the City la o intalnire cu Kevin McCallister in Home Alone 2.

Intr-o postare facuta ieri pe pagina sa din reteaua Truth Social, Trump a scris:

„In urma cu 30 de ani (cum zboara timpul!), regizorul Chris Columbus si altii ma implorau sa am o aparitie cameo in Singur Acasa 2. Ei au inchiriat Hotelul Plaza din New York, pe care il detineam la momentul respectiv. Eram insa foarte ocupat si nu am vrut s-o fac. Ei au fost foarte draguti dar, mai presus de toate, inistenti.

Am fost de acord iar restul e istorie! Acea mica aparitie cameo a decolat ca o racheta iar filmul a fost un mare succes si inca este, mai ales in perioada Craciunului. Oamenii ma suna oricand este difuzat. Insa acum, 30 de ani mai tarziu, Columbus (care era numele lui adevarat?) a emis un comunicat ca mi-am facut loc cu forta in film. Nimic nu poate fi mai departe de adevar”, a scris Donald Trump.

Declaratia sa vine dupa ce Chris Columbus, regizorul filmului, a declarat sambata trecuta ca aparitia lui Trump in film nu a fost initial o decizie a sa. El a spus ca, pentru a putea filma in holul Hotelului Plaza, unde a fost turnata o parte din film, Trump, care detinea hotelul la acea vreme, a cerut sa apara neaparat in film. „Singurul mod in care puteti folosi Plaza este daca eu sunt in film”, i-ar fi santajat pe producatori fostul presedinte, potrivit Newsweek.

„Asa ca am fost de acord sa il punem in film, iar cand l-am proiectat pentru prima data s-a intamplat cel mai ciudat lucru: Oamenii au aplaudat amuzati, cand Trump a aparut pe ecran. Asa ca i-am spus editorului meu: ‘Lasa-l in film’. Este un moment pentru amuzamentul publicului’. Dar Trump el a intrat cu forta in acel film”, a continuat Columbus.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: