Donald Trump, primit cu urale la conferinta pastorilor evanghelici: „Sunt un crestin foarte mandru. Nimeni nu se va atinge de crucea lui Hristos sub administratia Trump” – VIDEO

externe

Donald Trump, crestin, cruce, Hristos, conferinta, pastori

Donald Trump a avut parte de o primire calduroasa joi cand a aparut in fata unei audiente de radiodifuzori evanghelici, tinand un discurs in stil de campanie presarat cu profesiuni de credinta si promisiuni de a proteja crestinii.

Playboy-ul proprietar de cazinouri, care a fost acuzat ca a platit bani pentru tacere unei vedete porno, este extrem de popular in randul dreptei religioase din Statele Unite, in ciuda unei povesti de viata in dezacord cu valorile lor aparente.

Dar pentru multi dintre ei, el se afla intr-o misiune de la Dumnezeu pentru a salva America de la a deveni o Sodoma si Gomora moderna.

„Vin in fata voastra ca prieten, aliat si credincios pentru a va cere ajutorul, sprijinul si rugaciunile voastre pentru aceasta tara”, a spus el la o intalnire a grupului National Religious Broadcasters.

„Avem nevoie de rugaciunile voastre cel mai important si va fac o promisiune simpla: in primul meu mandat am luptat pentru crestini mai mult decat a facut-o orice presedinte pana acum. „Si voi lupta si mai mult pentru crestini cu inca patru ani la Casa Alba.”

Trump s-a prezentat la discursul din Tennessee cu o intarziere de peste 90 de minute, iar initial a parut obosit cand a urcat pe scena, dar s-a incalzit rapid cu temele sale favorite.

Acestea au fost in mare parte familiare: criza de la granita de sud a SUA, criminalitatea din orasele conduse de democrati si propriile sale probleme juridice, unde se confrunta cu zeci de acuzatii penale, inclusiv pentru presupusele sale incercari de a anula alegerile din 2020.

Dar, intr-un semn de salut fata de publicul sau, fostul star de reality TV a facut o serie de ocolisuri facand referire la credinta si religie.

„Avem un presedinte incompetent care nu stie ce naiba face”, a spus el multimii. „El nu ne va conduce spre Tara Fagaduintei”.

„Stanga incearca sa-i faca de rusine pe crestini; ei incearca sa ne faca de rusine. Pe noi”, a spus el, facand o pauza pentru a sublinia. „Sunt un crestin foarte mandru, de fapt”.

„Cand ma voi intoarce la Casa Alba, voi apara din nou agresiv libertatea religioasa”, a spus el.

„Vom proteja crestinii din scolile noastre, din armata noastra si din guvernul nostru. „Nimeni nu se va atinge de crucea lui Hristos sub administratia Trump. Va jur ca asta nu se va intampla niciodata”.

Kevin Roberts, presedintele Heritage Action for America, care a luat cuvantul la adunare inaintea lui Trump, i-a indemnat pe cei prezenti sa se prezinte la vot pentru el la alegerile prezidentiale din noiembrie.”Stiu ca unii au mentionat indoieli cu privire la al 45-lea si, speram, al 47-lea presedinte”, a spus el.”Ca si crestini, desigur, nu putem judeca un alt om. Ca cetateni, insa, trebuie sa judecam candidatii politici.

„Bineinteles, nu ar trebui sa inchidem ochii la defectele niciunuia dintre liderii nostri. Dar in luna noiembrie a acestui an alegem un presedinte, nu un pastor.”

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: