Donald Trump promite ca, daca va fi reales, America se va numi „Statele Unite ale Americii”. De fapt, aceasta este deja denumirea oficiala a tarii, de mai bine de 200 de ani – VIDEO

externe

Donald Trump, atac rasist, oameni de culoare, capete de acuzare, lumini

Intr-o noua postare pe site-ul sau Truth Social, Donald Trump l-a atacat pe presedintele Joe Biden, s-a plans de problemele sale juridice tot mai mari si a facut o afirmatie ciudata cu privire la numele tarii daca va castiga alegerile de anul viitor.

„Vom avea o tara grozava. Se va numi Statele Unite ale Americii”, a spus el, neglijand faptul evident ca tara se numeste deja Statele Unite ale Americii de mai bine de doua secole. Nu este clar ce a vrut sa spuna fostul presedinte cu aceasta afirmatie, dar ea vine dupa un alt moment ciudat din campania electorala care a implicat numele tarii pe care spera sa o conduca.

Saptamana trecuta, Trump a declarat ca a observat pentru prima data ca abrevierea pentru Statele Unite in engleza – US – inseamna, in aceeasi limba, „noi”.

„Tocmai mi-am dat seama de asta. S-a gandit cineva vreodata la asta?”, a spus el la un miting din New Hampshire, apoi s-a plans ca probabil nu va primi creditul pe care il merita pentru ca a facut descoperirea legaturii dintre US si „noi”. „Acum, daca eu spun ceva genial, ei nu vor recunoaste niciodata ca eu am spus-o”, a afirmat Trump.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Nu au spus niciodata: „Trump este un orator grozav””.

 

 

 

 

Criticii sai s-au dezlantuit asupra noii sale afirmatii despre numele tarii:

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: