Donati pentru bietul Liviu Dragnea? Seful PSD anunta ca nu are bani pentru a-si asigura protectie impotriva „asasinilor”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, la Antena 3 ca nu are bani pentru a plati agenti privati de securitate care sa ii asigure protectie impotruva „asasinilor”.

Intrebat de ce nu angajeaza o „firma de securitate privata”, dupa ce s-a plans ca este supus constant amenintarilor cu moartea, Dragnea a raspuns ca nu are bani.

„Nu am cu ce sa platesc o firma de securitate privata”, a sustinut seful PSD.

Dragnea a mai declarat ca el nu a depus nicio plangere dupa tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017, despre care a vorbit cu o seara inainte, si ca a ”auzit” spre sfarsitul anului ca ar fi fost o ancheta. Dragnea sustine ca inca de la castigarea alegerilor in 2-16 si pana in prezent a primit multe amenintari si a fost si este urmarit. Liderul PSD a precizat ca nu la George Soros s-a referit cand a spus ca un om celebru in lume a comandat acest asasinat.

”La cateva zile dupa castigarea alegerilor, am inceput sa primesc amenintari. Indiferent de la cine veneau, erau pline de violenta. Au trecut incet-incet de la amenintari voalate pana la amenintari directe cu moartea. Cred ca erau nume false, conturi false, adrese false, cam pe tot ce aveam. Apoi au inceput sa devina descriptive, ce voi pati eu, ce va pati familia mea. Am inteles ca era o campanie impotriva mea, dar recunosc ca nu i-am dat o importanta prea mare. In partea a doua a lunii martie, a inceput sa creasca aceasta presiune.

Simteam ca sunt filat, incepusem sa ma uit mereu in spate, am inceput sa observ indivizi care ma priveau cu insistenta, ca sa fie vazuti de mine. In prima parte a lunii aprilie au devenit din ce in ce mai ostentativi. Faceau gesturi care semnifica moartea, tot felul de lucruri din astea. M-am indoit de vreun scenariu, pentru ca erau mereu persoane diferite. I-am spus Irinei si mi-a confirmat si ea suspiciunile si mi-a spus ca este urmarita.

Eram in plin razboi politic (…) Intr-o seara in aprilie lucrurile au mers mai departe. Eram intr-un spatiu public, erau patru indivizi imbracati in haine inchise la culoare. Eram intr-un grup, la un restaurant. S-au oprit la cativa metri de mine, unul a facut un gest din asta, apoi s-au intors si au disparut.

La cateva zile dupa, eram pe o straduta in zona 13 Septembrie, au incercat sa ma blocheze, am reusit sa trec, voiau sa imi deschida usile la masina. Asta mi-a confirmat ca au intentii serioase. M-am gandit sa vorbesc cu institutii ale statului, am renuntat si am tinut aceste fapte sub tacere pana ieri. Am vorbit pentru ca mie nu mi-e teama, nici de moarte si nici de altceva. Am vorbit ca au fost amenintari la adresa fiului meu, a familiei mele. Ca sa fie foarte clar, nu cred ca Soros are vreo implicare”, a spus Liviu Dragnea.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: