Dorinel Umbrarescu a mai castigat o licitatie pentru constructia unui lot din autostrada A7, pe tronsonul Bacau – Pascani

money

Firmele lui Dorinel Umbrarescu au castigat constructia lotului 2 din tronsonul Bacau Pascani a autostrazii A7. Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade a castigat contractul pentru constructia lotului 2 al autostrazii Bacau – Pascani, cu o oferta de peste 1,27 miliarde de lei, fara TVA, a anuntat vineri Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), citata de Agerpres.

„Vineri, 23 decembrie 2022, dupa finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, pentru Lotul 2, Trifesti (judetul Neamt) – Gheraesti (judetul Neamt) din autostrada Bacau – Pascani, parte a A7 (Autostrada Moldovei), CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire. Ofertantul desemnat castigator este Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL, cu pretul de 1.277.947.884,17 fara TVA”, se spune in comunicat.

Conform sursei citate, durata de executie a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garantie a lucrarilor este de 10 ani. Finantarea autostrazii A7 este asigurata prin PNRR. Lungimea lotului este de 18,99 km.

Potrivit CNAIR, semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si respectiv dupa solutionarea contestatilor/plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire.

Supranumit “regele asfaltului” omul de afaceri Dorinel Umbrarescu a castigat licitatiile pentru constructia autostrazii A7 de la Buzau la Bacau, dar informatii din zona Ministerului Transporturilor arata ca Umbrarescu intentioneaza sa liciteze pentru intreg tronsonul Buzau-Vama Siret al autostrazii Moldovei A7.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: