„Dosar cu iz politic”. Reactia luju.ro la inculparea lui Tudorache. 50.000 de euro a primit luju.ro de la primarul Tudorache

politica

„Lumea Justitiei”, publicatie controlata de Razvan Savaliuc, sustine ca DNA i-a deschis un dosar „politic” lui Daniel Tudorache. „Lumea Justitiei” a primit 50.000 de euro de la Primaria Sectorului 1 atunci cand Tudorache era primar.

„Dosar cu iz politic”, titreaza Lumea Justitiei.

„A naibii coincidenta: dupa ce a acuzat uriasa frauda comisa la alegerile locale in favoarea candidatei regimului Iohannis, Clotilde Armand, ex-primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a fost linistit de DNA. Tudorache a fost inculpat pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani, inclusiv pentru fapte vechi din 2008. Tudorache a fost tinut o noapte intreaga la DNA, timp de 12 ore, plecand liber doar pe cautiune de 1 milion euro

Iata ce patesc cei care nu inteleg sa lase locul preferatilor Sistemului. Ex-primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a fost inculpat de DNA pentru pretinse infractiuni de complicitate la trafic de influenta si spalare de bani. Nu este vorba despre dosarul deschis ca urmare a plangerilor facute de noua primarita a Sectorului 1, Clotilde Armand, si in care s-au facut perchezitii in cursul saptamanii, ci despre o alta cauza. O cauza in care, atentie, sunt vizate posibile fapte din 2008, deci vechi de 12 ani.

Coincidenta naibii: inculparea lui Tudorache are loc la doar cateva saptamani dupa ce acesta a acuzat o uriasa frauda electorala comisa la alegerilor locale in favoarea candidatei regimului Iohannis, actuala primarita Clotilde Armand. Ca sa nu mai spunem ca DNA a dat drumul la acest dosar cu putin timp inainte de alegerile parlamentare, Tudorache insusi fiind candidat pentru un post de deputat”, mai scrie Lumea Justitiei.

Clotilde Armand a anuntat, recent, ca Lumea Justitiei a fost printre beneficiarele sumelor acordate de Tudorache pentru promovarea spitalului inexistent din Sectorul 1. Publicatia lui Savaliuc a incasat nu mai putin de 50.000 de euro.

Citeste si: Razvan Savaliuc a incasat 50.000 de euro de la Tudorache (PSD). Ce scria apoi: „Justitia e oarba la frauda”

Mai mult despre: ,

Comentarii: