Dosar penal pentru Ambrozie, autoritatile incep sa miste. Episcopul este acuzat de comiterea infractiunii de comunicare de informatii false

news

Episcopul de Giurgiu, Ambrozie, are dosar penal pentru comiterea infractiunii de comunicare de informatii false, a anuntat vineri Inspectoratul de Politie Judeteana Giurgiu.

„Va comunicam faptul ca politistii din cadrul Sectiei nr. 1 Politie Rurala Calugareni s-au sesizat din oficiu la data de 18.10.2021, cu privire la comiterea infractiunii de comunicare de informatii false, avand in vedere afirmatiile facute de catre un reprezentant al Episcopiei Giurgiu, in cadrul unei procesiuni religioase, realizata in data de 14.10.2021, in comuna Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu.

Actele procedurale intocmite de catre politisti au fost inaintate unitatii de parchet competente pentru continuarea cercetarilor, avand in vedere calitatea persoanei”, se anunta intr-o document remis redactiei Libertatea de catre IPJ Giurgiu.

Spotmedia a prezentat, pentru prima oara, imaginile cu declaratiile lui Ambrozie.

„Nu va smintiti de ceea ce vedeti la TV, nu va speriati nici de COVID, nu va grabiti sa va vaccinati, lasati-i pe ei sa se vaccineze intai, intai toti parlamentarii si toti senatorii si deputatii si la urma, de o mai ramane vreun vaccin din astea 120 de milioane cumparate de Citu, abia atunci sa va vaccinati, ca sunt expirate si incearca sa le vanda in strainatate”, a transmis Ambrozie.

„Isi bat joc de romani! Bata-i Dumnezeu sa-i bata de dusmani si sa se ridice copiii astia crescuti in Biserica, sa se ridice sa fie primari, sa devina prefecti, sa ajute tara si poporul, sa construiasca scoli…”, a continuat el.

Apoi a sustinut ca incendiile din spitale sunt „o facatura”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: