Dosar penal pentru politistii care au folosit fumigene in fata Guvernului. S-au aplicat si amenzi in valoare de 6.000 de lei

news

Jandarmii bucuresteni au aplicat 6.000 de lei amenda si au intocmit actele necesare continuarii cercetarilor pentru infractiunea de „efectuare fara drept a operatiunilor cu articole pirotehnice” politistilor care au protestat, joi, in Piata Victoriei din Capitala si in zona Ministerului Afacerilor Interne.

„Pentru adunarea publica din Piata Victoriei, ca urmare a incalcarii cadrului legal in vigoare, prin nerespectarea numarului maxim de 100 de participanti si prin organizarea marsului de la Piata Victoriei catre Ministerul Afacerilor Interne si retur, organizatorilor le-au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 6.000 de lei”, a informat Biroul de presa al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Sindicalistii din Politie au protestat iar cu fumigene, de aceasta data in fata sediului Ministerului de Interne, la manifestatia organizata de Ziua Politiei Romane participand joi cateva zeci de persoane.

In fata MAI protestatarii au aprins fumigene tricolore, au batut in tobe si au strigat ”Unitate”.

„Daca nu vreti sa fim din nou „fraierii sistemului”, daca nu vreti taieri ale veniturilor salariale, daca vreti aplicarea Legii salarizarii 153/2017, daca vreti ca pensiile militare sa fie indexate, daca v-ati saturat de discriminarile salariale, daca v-ati saturat de incompetenta sefilor, haideti la protest!”, a transmis Sindicatul Europol.

Mai mult despre:

Comentarii: