externe

Doua elicoptere ale armatei americane s-au prabusit in Alaska

Doua elicoptere de atac ale armatei americane s-au prabusit joi in timpul unui zbor de antrenament in Alaska (nord-vestul Statelor Unite), a anuntat armata SUA, fara a preciza numarul victimelor in timpul acestui accident care este al doilea de acest tip in mai putin de o luna, relateaza agentia AFP, citata de Agerpres.

Cele doua elicoptere Apache AH-64 „s-au prabusit astazi in apropiere de Healy, in Alaska, in timp ce se intorceau de la un zbor de antrenament”, a declarat Divizia 11 Aeropurtata a Armatei SUA, potrivit unui comunicat.

„Salvatorii sunt la fata locului. Incidentul este in curs de investigare si mai multe informatii vor fi dezvaluite odata ce vor fi disponibile”, a indicat sursa citata.

La sfarsitul lunii martie, noua soldati au murit in prabusirea a doua elicoptere Black Hawk ale armatei americane in timpul unui exercitiu de zbor de noapte in Kentucky (centru-est).

Urmareste-ne si pe:
Darie Luca

Share
Published by
Darie Luca

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

33 de minute ago

Surpriza pentru Netanyahu. Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale solicita mandat de arestare, pentru crime de razboi, pe numele premierului Israelului

Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale a anuntat ca solicita mandate de arestare pentru inalti oficiali…

2 ore ago

New York Times: NATO este aproape de a trimite soldati in Ucraina. Care va fi misiunea acestora

Potrivit unui articol publicat in New York Times (NYT), se pare ca NATO este aproape…

5 ore ago

Ciolacu a luat jumatate de guvern in Turcia. Cel mai probabil, vizita a fost aranjata de Ponta

Premierul Marcel Ciolacu a inceput marti o vizita oficiala in Turcia,  unde va aveasi  o…

4 ore ago