news

Doua grupuri de elevi de la acelasi liceu din Arad s-au incaierat pe strada. Un adolescent a ajuns la spital

Mai multi elevi de la un liceu din Arad s-au luat la bataie, miercuri, pe strada. Unul dintre baieti a cazut la pamant si a fost transportat la spital, potrivit Opinia Timisoarei.

Doi elevi de 16 si 17 ani, care l-ar fi lovit pe baiat, au fost retinuti pentru 24 de ore pentru lovire si tulburarea ordinii si linistii publice.

„La data de 26 martie a.c., politistii aradeni au fost sesizati despre faptul ca, in dimineata aceleiasi zile, in jurul orei 8:00, mai multi tineri, de la o unitate scolara din municipiu, ar fi fost abordati de alti tineri, din aceeasi scoala, cele doua grupuri avand un schimb de replici si injurii, in zona Boul Rosu.

In urma interactiunii, un elev ar fi fost lovit si ar fi cazut la pamant, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Politistii au intocmit un dosar penal, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, clarificarea situatiei de fapt, stabilirea participatiei fiecareia si luarea masurilor legale care se impun”, a informat IPJ Arad.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Un tribunal din Istanbul a condamnat-o pe terorista siriana care a comis un atentat cu bomba din noiembrie 2022 la 1.790 de ani de inchisoare

Un tribunal din Istanbul a condamnat-o pe principala autoare a atentatului mortal cu bomba comis…

37 de secunde ago

Ministrul israelian al Securitatii Nationale, Ben-Gvir, a fost ranit intr-un accident rutier, dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat – VIDEO

Ministrul israelian de extrema-dreapta al Securitatii Nationale, Itamar Ben-Gvir, a fost ranit usor si transportat…

31 de minute ago

Israelul anunta Egiptul ca va da o „ultima sansa” acordului privind ostaticii, inaintea lansarii atacului asupra orasului Rafah

Israelul vede cele mai recente eforturi de a obtine o incetare a focului si un…

45 de minute ago

Pelerinaj de Florii pe strazile Bucurestiului. Procesiunea va incepe astazi la orele 16.00 de la Manastirea Radu Voda

Arhiepiscopia Bucurestilor va organiza sambata, in Bucuresti, Pelerinajul de Florii, la care vor participa ierarhi,…

O oră ago