A doua mare minciuna din raportul de evaluare a lui Lazar: „E uluitor cat de masiv poate sa minta Tudorel Toader”

news

Jurnalistul Liviu Avram scoate in evidenta o noua mare minciuna din raportul cu care Tudorel Toader solicita revocarea lui Augustin Lazar. Prima minciuna a fost cea privind existenta in mapa lui Lazar a unei ordonante prin care a clasat un dosar al lui Iohannis.

Toader a sustinut ca din mapa de documente pe baza carora Augustin Lazar a obtinut numirea in functia de procuror general lipsea „obtinerea calificativului ‘foarte bine’ la ultima evaluare”. O noua minciuna.

„E uluitor cat de masiv poate sa minta Tudorel Toader.

Asta e cea de-a doua minciuna din raportul de evaluare a procurorului general, pe langa cea privitoare la clasarea dosarului lui Iohannis, si se refera la ultimul calificativ ‘foarte bine’ obtinut de Augustin Lazar. Dar sa vorbeasca documentele”, arata Liviu Avram.

Prins cu mai multe minciuni si dezinformari, Tudorel Toader reactioneaza sfidator.

„Nu renunt la procedura de revocare a actualului procuror general. Este de observat si abordarea diferita de la Palatul Cotroceni – cererea de revocare ‘nu este oportuna politic/ nu este oportuna’ spre deosebire de cererea de revocare ‘este inadecvata’ !!!”, a scris pe Facebook, luni, ministrul Justitiei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: