Doua PSD-uri. Cum se bat cap in cap declaratiile lui Ciolacu cu ale lui Stanescu. Paul Stanescu ataca tocmai ce a solicitat Ciolacu

politica

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat miercuri ca, intr-un act „disperat si iresponsabil” de a arata ca are lucrurile sub control, premierul Florin Citu a anuntat sfarsitul pandemiei de la 1 iunie si constituirea unui comitet care ‘ne va aduce la o viata normala’. Insa chiar seful PSD, Marcel Ciolacu, a cerut cu numai cateva zile in urma ca Guvernul sa „ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate”.

„Intr-un act disperat si iresponsabil de a arata ca are lucrurile sub control, premierul Citu a anuntat sfarsitul pandemiei de la 1 iunie si constituirea unui comitet care ne va aduce la o viata normala. ‘Comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate’ este doar un exercitiu de imagine. Normalitatea nu o stabileste Citu prin comitetul lui. Toti specialistii spun, fara vreun dubiu, ca nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viata sociala normala”, a spus Stanescu, potrivit unui comunicat de presa al PSD.

El a adaugat ca sunt multi factori pe care guvernantii nu ii pot controla si care trebuie luati in considerare: „gradul de vaccinare, testarea in masa, evolutia virusului, mutatiile lui”.

Declaratia lui Stanescu vine in contradictie flagranta cu o solicitarea sefului PSD, Marcel Ciolacu, ca Guvernul sa „ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate”.

„Acum Iohannis trebuie sa anunte urgent un plan de reducere etapizata a restrictiilor. Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care sa ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate si de masuri coerente pentru a le proteja locurile de munca. Altfel, tensiunea sociala se va transforma, rapid, intr-un cutremur care va matura sansele tarii de a iesi din criza”, a scris Ciolacu pe Facebook, pe 1 aprilie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: