Doua tinere moldovence s-au aruncat impreuna de la etajul 13. Biletele de adio: „Mama, iarta-ma pentru tot si vreau sa stii ca te iubesc”

news

Doua tinere cu varste cuprinse intre 16 si 20 de ani, au sarit in gol de la etajul 13 al unui bloc din Balti, Republica Moldova. Ambele fete au lasat bilete de adio, anunta deschide.md.

Politia inca nu a stabilit motivul care le-a facut pe acestea sa recurga la acest gest disperat. Potrivit politiei, cadavrele celor doua tinere au fost gasite langa scara unui bloc de locuinte din Balti, dar in care niciuna dintre victime nu locuia. Ambele fete au lasat biletele de adio, dar niciuna dintre ele nu a mentionat motivul pentru care si-au pus capat zilelor.

In unul dintre biletele de adio, una dintre victime si-a cerut iertare de la mama sa, dar si a lasat adresa unde locuieste.

„Eu sunt F. E. R. Mama, iarta-ma pentru tot si vreau sa stii ca te iubesc. Si transmite-i fratelui meu ca il iubesc. Iarta-ma pentru toate! Eu locuiesc pe strada Chisinaului . Va iubesc!”

In cel de-al doilea biletel de adio, cea de a doua fata isi cere iertare de la cineva pe care nu l-a putut scoate din puscarie, dar si roaga ca nimeni sa nu fie invinuit de moartea sa.

„F###, eu te iubesc si iarta-ma ca nu am putut sa te scot din inchisoare! Rog nimeni sa nu fie invinuit de moartea mea! Nume prenume – neclar 6.02.2004”.

Mai mult despre:

Comentarii: