Dovada ca ea l-a trimis. Firea a sters toate comentariile critice la adresa lui Badulescu de pe pagina ei de Facebook

politica

Gabriela Firea a sters de pe pagina ei de Facebook orice comentariu referitor la comportamentul grobian si agresiv al viceprimarului Aurelian Badulescu la adresa lui Nicusor Dan. Au ramas doar cele in care este felicitata de simpatizanti.

Numerosi utilizatori de Facebook au lasat mesaje pe pagina Gabrielei Firea in care ii reprosau ca nu ia atitudine fata de comportamenul lui Badulescu. Mesajele erau insa sterse imediat. Au ramas foar cele in care i se aduc multumiri sau este felicitata.

De altfel, este de notorietate ca Gabriela Firea nu accepta nicio critica, pe pagina ei fiind o cenzura feroce. Cei care au ceva sa-i reproseze sunt blocati imediat dupa ce li se sterge mesajul.

Comportamentul lui Badulescu nu i-a deranjat de altfel pe liderii PSD. Lia Olguta Vasilescu s-a declarat chiar incantata si l-a incurajat pe Badulescu sa continue.

„Ce e puisorilor? Ati uitat cum faceati cand eram noi la guvernare? Cum tipati? Cum injurati? Cum va tavaleati pe jos? Nu va place de Badulescu? E ‘prost crescut’? ‘Nu se face asa ceva’? Cereti respect? Pai o sa primiti respect fix cat ati aratat si voi altora…”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: