„Dovada de servilism”. Metropola TV, sanctionata de CNA pentru slugarnicie fata de Gabriela Firea

actualitate

Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, a fost penalizata in sedinta CNA dupa o emisiune in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia primarului din Voluntari, Florentin Pandele, si candidat al PSD la Primaria Capitalei.

Potrivit Pagina de Media, Metropola TV a fost sanctionata de CNA cu o somatie publica pentru o emisiune in care a fost invitata Gabriela Firea. In emisiunea respectiva s-a vorbit despre adversarii politici ai Gabrielei Firea, despre cum cum a ales candidatii din Consiliul General, despre munca depusa de Firea in pandemie. „Nu erati soricel ascuns sub canapeaua din sufragerie, ca va vedeam in fiecare zi, mergeati la munca”, a fost una dintre replicile moderatorului.

„Este o emisiune in afara campaniei. E o emisiune in care un candidat se prezinta, in care moderatorul ii creeaza cadrul, ii ajuta sa se prezinta intr-o nota pozitiva. E una dintre primele emisiuni de la Metropola TV. Ma asteptam sa fie asta, pentru ca este televiziunea sotului doamnei Firea. Ma asteptam sa fiti mai discreti si sa nu o faceti chiar asa. Aceasta emisiune a fost semnalata in presa si am facut sesizare. Am sperat sa nu fie chiar asa din prima. Mi se pare o dovada de servilism”, a spus Doina Rusu, membru CNA, in sedinta in care s-a discutat cazul Metropola TV.

„Cand esti la inceput de drum, trebuie sa fii mai atent. Chiar cred ca dincolo de orice opinii ar exista, cred ca trebuie foarte rapid in echipa dumneavoastra sa pregatiti un om foarte priceput in Legislatia Audiovizualului. O astfel de emisiune, nici capra, nici magar, nici strut, la trei zile dupa deschidere nu poate decat sa fie decat total nepotrivita. A fost un fel de varza din care nu a castigat nimeni si din care a pierdut toata lumea. Din pacate, aceasta, ca intentie, a fost o emisiune cu tenta electorala”, a declarat si Radu Herjeu, membru in Consiliul National al Audiovizualului.

Mai mult despre:

Comentarii: