DOVADA: Doi jihadisti ISIS descoperiti de Ungaria printre REFUGIATI: „Teroristii sunt acum in multe orase europene”

news

Presa din Ungaria anunta ca cel putin doi membri ai organizatiei teroriste ISIS au fost descoperiti printre refugiatii care au intrat in tara in ultimele zile.

Identificarea jihadistilor a fost posibila dupa ce acestia au postat mai multe fotografii pe retelele de socializare, transmite televiziunea M1, citata de RT.

„Teroristii musulmani, deghizati ca refugiati, si-au facut aparitia in Europa. Fotografiile au fost postate pe diferite retele de socializare pentru a arata ca teroristii sunt acum prezenti in multe orase europene. Multi, care acum sunt imigranti ilegali, au luptat alaturi de ISIS”, se afirma in reportaj.

Postul de televiziune ungar a aratat si fotografiile postate pe Facebook: doi indivizi inarmati in Orientul Mijlociu, iar apoi aceeasi barbati zambesc la sosirea in Europa.

teroristi

Nu este inca clar in ce tara europeana se afla cei doi, cel mai probabil este vorba de Germania, mentioneaza RT.

Germania a anuntat marti ca este gata sa primeasca milioane de refugiati din Orientul Mijlociu in urmatorii ani. „Tara poate face fata unui numar de 500.000 de azilanti pe an, timp de mai multi ani”, a spus vicecancelarul german Sigmar Gabriel, transmite BBC News online.

Germania a anuntat deja ca se asteapta va in acest an sa primeasca peste 800.000 de refugiati, de patru ori mai multi decat in 2014.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: