politica

„Dovada!”. Florin Citu prezinta documente: „Furt pe fata” la Primaria Capitalei in mandatul lui Firea

Ministrul de Finante, Florin Citu, precizeaza ca Primaria Capitalei a avut bugetul necesar pentru plata subventiei la transport si termoficare insa a deturnat banii pe alte „proiecte”. PMB a bugetat banii pentru plata subventiilor si anume 1,4 miliarde lei la transport 1.4 miliarde lei si 935 de milioane lei la energie termica, insa nu a platit aceste sume.

„DOVADA- PMB a avut bani pentru plata subventiilor dar a deturnat destinatia banilor! PMB a bugetat banii pentru plata subventiilor: transport 1.4 miliarde lei; energie termica 935 milioane lei. Veniturile incasate de primarie, asa cum au fost bugetate, au fost de 99% la 30 septembrie 2020. Prin OUG 135/2020 am pus la dispozitia primariilor inca 1 miliard de lei pentru plata facturilor restante”, a scris Florin Citu marti pe Facebook, atasand si un document in acest sens.

Ministrul Finantelor Publice a adaugat ca banii care trebuiau folositi pentru subventii, insa au fost cheltuiti pe alte proiecte au dus la falimentul RADET si ELCEN.

„Primaria Bucuresti a avut bani, a bugetat subventia dar nu a platit subventia. Cel mai grav si penal, banii bugetati pentru subventie au fost cheltuiti pe alte «proiecte». Acest mod de «lucru», de fapt furt pe fata, a falimentat RADET, ELCEN etc si a imbogatit firmele de casa ale celor care au adminstrat Bucurestiul in ultimii ani. Vinovatii vor raspunde! V-am promis”, a conchis Citu.

DOVADA- PMB a avut bani pentru plata subventiilor dar a deturnat destinatia banilor!

PMB a bugetat in 2020 banii pentru…

Posted by Florin Citu on Tuesday, 13 October 2020

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

O oră ago

„Oscarurile Washingtonului”. Iohannis va fi premiat in SUA pentru „conducerea exemplara a Romaniei si pentru rolul sau de lider transatlantic si european”

Consiliul Atlantic il va onora in acest an pe presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, cu…

47 de minute ago

Veste pentru Moscova. Lituania anunta ca batalionul american va ramane in tara pe termen nelimitat, nu pana la sfarsitul anului 2025

Ministrul lituanian al Apararii, Laurinas Kasciunas, a declarat ca batalionul militar american va ramane in…

35 de minute ago

BEC a acceptat noua candidati pentru functia de primar al Capitalei. Printre acestia sunt Sosoaca, Firea si Piedone

Noua candidati intra in cursa electorala pentru a obtine pe 9 iunie fotoliul de primar…

42 de minute ago

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

2 ore ago