Dovada FOTO ca SUFLETUL exista. Un om de stiinta rus a pozat SPIRITUL cand paraseste corpul

life

Un om de stiinta rus a reusit, cu un aparat special, sa fotografieze sufletul in momentul in care parasea corpul unui om care trecea in nefiinta.

Cercetatorul Konstantin Korotkov a folosit o camera bioelectrografica pentru a surprinde energia care parasea corpul unui om aflat pe moarte. El a spus ca mijlocul si capul sunt primele care isi pierd forta vitala, cunoscuta in limbaj popular ca suflet, iar inima este ultimul organ de unde pleaca spiritul.

Aceasta este imaginea realizata de Korotkov, in care spiritul, care paraseste treptat trupul,  este reprezentat de partile albastre.

suflet

Korotkov este director al unui institut de cercetari medicale din St. Petersburg, tehnica sa fiind utilizata de peste 300 de medici din intreaga lume pentru a monitoriza starea pacientilor tratati pentru cancer. El spune ca tehnica prin care este surprinsa energia poate fi utilizata pentru a observa toate tipurile de dezechilibre biofizice si poate stabili daca o persoana chiar are puteri paranormale.

Korotkov-570x456

In acest video de mai jos, Korotkov explica efectele asupra campului bioenergetic al mancarii, apei si chiar al cosmeticelor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: