Dovada! Pro TV prezinta SMS-urile dintre Razvan Cuc si Madalina Mezei: „Mai uitati-va daca a plecat vreunul din Satu-Mare”

politica

Jurnalistul Vitalie Cojocari (Pro TV) prezinta dialogul purtat prin SMS de catre Razvan Cuc si Madalina Mezei in ziua motiunii de cenzura. Razvan Cuc i-a cerut informatii despre parlamentarii care plecau spre Bucuresti.

Pro TV mai afirma ca Razvan Cuc a sunat la SRI pentru a se asigura ca nimeni nu va interveni dupa dupa ce avioanele vor fi blocate la sol.

Iata mesajele schimbate de Cuc si Madalina Mezei. Cuc demonstreaza si cu aceasta ocazie ca este semianalfabet.

10 octombrie, ora 09.00

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Mai uitati-va pe SATU mare
Daca a plecat vreunul”

Madalina Mezei, directorul Tarom
”Buna dimineata
Da 1”

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Cine?”

Madalina Mezei, directorul Tarom
”Petretchi”

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Ok
Astept numele
Celei care v-a sunat
Sau dupa veniti sa imi Spune-ti (sic!)”

Madalina Mezei, directorul Tarom
”Ma chemati Dvs”

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor
”Da”

Petretchi este deputat, reprezentant al grupurilor minoritare.

Iata reportajul Pro TV:

Ministrul demis al Trransporturilor, Razvan Cuc, a recunoscut senin, vineri, intr-o conferinta de presa, ca s-a intalnit miercuri seara cu Madalina Mezei si ca i-a cerut o lista cu parlamentarii care vin la Bucuresti sa voteze motiunea de cenzura. Solicitarea lui Cuc a fost ilegala, el incalcand astfel legea datelor cu caracter personal.

„Am intrebat-o ce parlamentari vin, ca sa stiu ca totul e in regula”, a recunoscut ministrul Cuc.

„Dansa m-a contactat, mi-a spus ca trebuie sa-mi comunice ceva important. M-am intalnit pe la 21:30. A venit insotita de fratele ei. Mi-e spus ca ar fi contactat-o cineva de la SRI care i-ar fi spus de niste aeronava ca vor fi retinute la sol”, a declarat ministrul.

„Eu nu am contactat pe nimeni de la SRI. I-am spus ca nu stiu si nu ma intereseaza. Eu, la randul meu, am un contact institutional cu SRI si daca exista o asemenea informatie, sunt convins ca in primul rand m-ar fi instiintat pe mine. I-am cerut doamnei Mezei sa-mi prezinte si mie numele persoanei de la SRI care a sunat-o sa-i spuna de aceste curse. Atata tot. Si dansa nu mi-a raspuns la niciun mesaj”, a declarat Razvan Cuc.

Cuc a negat vehement insa ca a solicitat ca avioanele sa fie retinute la sol. „Ca sa tii un avion la sol trebuie sa aiba niste probleme tehnice. Cui sa cer, sa ma duc eu la piloti, sa scot o piulita, un senzor?”, a declarat Cuc, batjocoritor.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: