Dragnea a ajuns principala tinta a batjocurii lui Victor Ponta: „E cam de rasul lumii”

politica

Fostul premier Victor Ponta, deputat PSD, a ironizat marti subiectul votului in plen pe marginea ordonantelor 13 si 14, sustinand ca „uneori este indisciplinat, dar ii trece”.

Intrebat cum va vota in plenul Camerei Deputatilor in cazul OUG 13 si OUG 14, Ponta a spus: „Nu as putea sa nu ma fac de ras si sa nu votez deloc?”. Conducerea PSD le-a cerut parlamentarilor sa voteze pentru respingerea OUG 13 si pentru aprobarea OUG 14.

„Ce e aia? Adopti una, pe alta o aprobi, pe bune. Adica e cam de rasul lumii. Uneori eu sunt mai indisciplinat, dar imi trece”, a adaugat Ponta.

Fostul premier a lansat primul atac luni seara, intr-un interviu la Romania TV. El l-a acuzat pe Dragnea ca s-a ascuns in spatele lui Iordache si nu si-a asumat OUG 13.

„In primul rand, lipsa de asumare. Adica nu poti sa dai pe Iordache, iertati-ma, nu crede nimeni, nu cred nici eu. Poate asa a fost, poate Iordache a stat singur si a scris ordonantele, imi cer iertare. Trebuia sa fie domnul Dragnea, cu domnul Tariceanu si cu domnul Grindeanu sa spuna ziua in amiaza mare: ‘domne’, de aia ne-au votat multi oameni (…). Al doilea lucru: explica ce vrei sa indrepti. Eu am citit de multe ori acea ordonanta, dupa ce a fost publicata in presa, cum sa va spun, si daca ramanea in vigoare, (…) nu se intampla mai nimic, (…) nu era o chestiune prin care sa indrepti o problema reala. Si a treia chestie, daca zici ca e urgenta, nu poate fi urgenta in 10 zile, daca nu-i urgenta, las-o lege in Parlament. Daca pui 10 zile, inseamna ca nu-i urgenta. Nu exista urgenta de 10 zile, urgenta e de azi”, a indicat Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: