Dragnea a fost infrant. Surse, Rovana Plumb a anuntat cand va demisiona din functia de ministru

politica

Surse citate de Antena 3 anunta ca Rovana Plumb va demisiona miercuri seara, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD.

„Rovana Plumb va demisiona in aceasta seara”, au anuntat surse din PSD.

Rovana Plumb, a declarat joi, dupa ce si-a studiat dosarul trimis de procurori Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, ca nu a incalcat legea si ca dosarul „este un atac pentru destabilizarea statului de drept si a ordinii constitutionale”.

„Am vazut dosarul, nu pot sa va dau niciun detaliu din dosar, dar pot sa spun cu fermitate si cu toata sinceritatea ca nu sunt vinovata, ca nu am incalcat legea — ambele hotarari de Guvern sunt date cu respectarea legislatiei. Consider ca este un atac la Guvern, consider ca este un atac la PSD, consider ca este un atac pentru destabilizarea statului de drept si a ordinii constitutionale. Voi veni la Comisia juridica si imi voi expune punctul de vedere”, a spus Plumb, la iesirea de la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, unde a fost insotita de un avocat.

Intrebata daca dosarul Belina afecteaza imaginea Guvernului, Plumb a spus ca nu, dar ca s-a incercat acest lucru.

„Consider ca nu afecteaza (imaginea Guvernului — n.r.) dosarul Belina. Probabil ca s-a incercat lucrul acesta”, a sustinut Plumb, reiterand faptul ca nu isi va da demisia din Guvern pentru ca nu a incalcat nicio lege.

Rovana Plumb a mai declarat ca nu a avut o discutie privata pe tema acestui dosar cu premierul Mihai Tudose. „Toate discutiile le-am purtat pe aceasta tema numai in cadrul Biroului Permanent National, cu domnul prim-ministru Tudose nu s-a discutat decat in cadrul sedintei de Guvern. Nu pe acest subiect”, a precizat ea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: