Dragnea a inceput campania electorala, atac violent impotriva lui Iohannis: „Acest om nu trebuie sa mai prinda un mandat de presedinte” – Video

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac violent la adresa lui Klaus Iohannis in cadrul unei intalnire politice cu membrii PSD din Caras-Severin.

„Ce a facut acest domn pentru Romania? Ce a facut patru ani? Este o intrebare atat de simpla. Eu nu am gasit un lucru, o actiune, un gest care sa fi ajutat Romania sau pe romani. Am vazut ca este deasupra legii, sunt documente cu case matrasite, zeci de dosare care au fost inchise de catre acelasi om, in jurul caruia face gard. A blocat acest guvern de cate ori a putut.

Ce suflet sa ai sa blochezi bugetul Romaniei, cum poti sa fii atat de rau, patru milioane de copii nu vor avea alocatia marita.

Nu vrea sa facem investitiile, a blocat numirea unor ministri, luni de zile. Nu am declansat suspendarea pentru ca nu mai vreau atat scandal. Nu exista alta varianta, acest om nu trebuie sa mai prinda un mandat de presedinte.

Nu vorbeste niciodata de bine Romania in afara, pentru ca nu poate. A spus ca Romania nu este pregatita sa preia presedintia Consiliului UE. Foarte multa lume ne lauda, am inchis mai multe dosare intr-o luna cat Austria in sase luni”, a declarat Dragnea la Resita.

Mai mult despre: ,

Comentarii: