Dragnea a intervenit pentru a-i salva scaunul „mafiotului” de la ANAF: „Am avut aseara o intalnire cu primul ministru”

politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca seful ANAF Bogdan Stan nu este in pericol sa fie schimbat si a precizat ca cei de la ANAF au foarte mult de recuperat.

„Ei (cei de la ANAF — n.r.) au foarte mult de recuperat. Trebuie sa discutam foarte cinstit. Nu ne-am jucat, nu a fost un exercitiu de imagine schimbarea Guvernului. Au foarte mult de recuperat. Nu este pus in pericol postul sefului ANAF”, a spus Dragnea, la Parlament.

El a adaugat ca miercuri seara a avut o discutie cu premierul Mihai Tudose legat de actiuni care ar putea duce la imbunatatirea activitatii ANAF.

„Am avut aseara o intalnire cu primul ministru. Ei au avut ieri patru — cinci ore o discutie si cu Finantele si cu ANAF-ul si cu alti ministri si au identificat 30 si ceva de actiuni care au in vedere o imbunatatire a activitatii ANAF, dar si un pachet serios de actiuni contra evaziunii fiscale, inclusiv a unor actiuni din vami. De asta au fost chemati acolo, ca sa discute serios, nu ca sa fie mustruluiti”, a explicat Dragnea.

Fostul premier Grindeanu l-a indemnat pe Mihai Tudose sa schimbe echipa de la ANAF.

„Il indemn pe domnul viitor prim-ministru (…) sa schimbe echipa de la ANAF. (…) L-as ruga pe domnul Tudose sa se aplece (…) asupra activitatii actualei echipe de conducere de la ANAF”, a spus Grindeanu, in urma cu doua spatamani, la Palatul Victoria, la prezentarea bilantului activitatii sale.

Ulterior si Victor Ponta a tinut sa scoata in evidenta ce se afla la ANAF. El l-a indemnat pe noul premier sa fie atent la ce se intampla la ANAF, unde au fost promovari pe „criterii mafiote”.

„Sa puna din nou ordine in activitatea ANAF si sa opreasca rapid dezastrul provocat pe criterii politice si chiar mafiote in ultimele luni – altfel situatia bugetara va continua sa se agraveze”, a scris Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: