Dragnea a pierdut procesul cu protestatarul „Ceausescu”: „M-a scuipat, m-a facut hot, escroc, mafiot, a fluturat o pereche de catuse cu care m-a amenintat”

politica

Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” a castigat procesul pe care i l-a intentat Liviu Dragnea pentru ca l-a „denigrat” in public. Dragnea i-a cerut protestatarului daune morale in valoare de 10.001 euro.

Tribunalul Bucuresti a respins ca nefondata actiunea intentata de Liviu Dragnea, informeaza Epoch Times Romania.

Fostul lider PSD a cerut ca instanta sa-l oblige pe protestatarul anti-PSD sa-i ceara scuze publice si sa retracteze public toate „injuriile si denigrarile adresate subsemnatului, precum si publicarea pe cheltuiala reclamantului parat a hotararii judecatoresti din prezenta cauza, in cel putin doua ziare cu tiraj national”.

Dragnea s-a plans ca a fost hartuit de protestatarul anti-PSD.

„S-a ajuns la lezarea integritatii fizice a subsemnatului prin actiuni cu profund caracter denigrator (a scuipa, a arunca diverse obiecte pe parbrizul autoturismului cu care ma deplasam). Au fost nenumarate situatii in care subsemnatul, nu numai ca am fost jignit, denigrat, ci si scuipat sau pus in pericol prin activitatile pe care numitul Tivilic Marian Morosanu a ales sa-si manifeste dreptul de a protesta. Mi-a fost lezata integritatea fizica, nu numai demnitatea si onoarea.

Ori de cate ori subsemnatul am avut, in calitate de persoana publica, aparitii la evenimentele sociale si profesionale, televizate sau nu, dar a caror data si ora erau cunoscute, numitul Morosanu Tivilic Marian s-a prezentat la acele evenimente, cu scopul de a ma jigni, fie cu privire la viata persoana, fie cu privire la familia mea, fie cu privire la calitatea mea de presedinte PSD, fie cu privire la calitatea mea de presedinte al Camerei Deputatilor”, se arata in plangerea lui Dragnea.

In documentul citat, fostul sef al PSD a sustinut ca, intr-unul din aceste incidente, aflandu-se in curtea sediului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Morosanu „a fluturat o pereche de catuse cu care m-a amenintat, sustinand (…) ca am furat bani de la copii, ca sunt un prost, un escroc, un hot si un mafiot pe care il apara slugile lui, adica jandarmii prezenti la sediul ICCJ la acel termen de judecata pentru a asigura linistea si ordinea publica”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: