Categories: news

Dragnea a ramas fara PALATUL din Alexandria. Cum a ajuns sa aiba doar un apartament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ramas fara vila impozanta din Alexandria dupa cea divortat de sotia sa, Bombonica. 

In anul 2015, Liviu Dragnea avea, potrivit declaratiei de avere, trei terenuri intravilane, impreuna cu sotia sa, dobandite in perioada 2002-2009, cu suprafete de 4046 mp, 1315 mp, respectiv 2913 mp. Terenul cel mai mare, cel de 4000 de mp, era inregistrat pe numele lui, cel de 1300 de pm pe numele sotiei sale, Bombonica Dragnea, iar al treilea, de peste 2000 de mp, reprezenta restituire catre actionarul majoritar Bombonica Dragnea, conform unei Hotarari AGA a firmei SC Hotel Turris SA, scrie Adevarul.

In urma divortului, Liviu Dragnea a ramas cu un singur teren intravilan, in suprafata de 2913 mp, conform hotararii de partaj din 28 iunie 2015. De asemenea, Dragnea a mai pierdut, la partaj, o casa de locuit, in Alexandria, care in 2015 se afla inca stadiu de constructie, la 13 ani de la inceperea acestei constructii. Acest imobil, pe suprafata a patru locuri de casa, avand iesire la doua strazi din Alexandria.

Dragnea a ramas cu un apartament in Turnu Magurele, de 80 de mp, cumparat in 1997, pecum si cu spatiile comerciale din Turnu Magurele, a caror suprafata este de 1527 mp. Liderul mai are in prezent doar un autoturism Skoda Superb, an de fabricatie 2006. In urma cu un an in declaratia sa de avere mai figurau un Land Rover si o Dacia Logan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

7 minute ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

30 de minute ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

2 ore ago

Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca…

2 minute ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

O oră ago

Suedia, „la un nivel de teroare de patru din cinci”. 100.000 de vizitatori, la Malmo, pentru Eurovision

Suedia se pregateste pentru Eurovision cu masuri de securitate sporite. Tara se afla deja in…

2 ore ago