Dragnea acuza PNL si USR de ipocrizie si limbaj dublu

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, ca a aflat „cu mahnire” despre conflictele de la nivelul Consiliul General al Municipiului Bucuresti dintre PSD si opozitia din Consiliu privind Spitalul Metropolitan, acuzand consilierii liberali si pe cei de la USR de ipocrizie si limbaj dublu.

„Am aflat cu mahnire de disputele de ieri din Consiliul General al Municipiului Bucuresti privind terenul pentru noul Spital Metropolitan propus de Primarul General, Gabriela Firea. Rezultatul a fost stagnarea acestui proiect atat de important pentru bucuresteni si pentru sistemul public de sanatate in general. Pot intelege, pana la un punct, disputele politice, dar trebuie sa existe o limita, atunci cand e vorba de proiecte majore, care aduc beneficii certe pentru cetateni. Din pacate, PNL si USR au demonstrat ieri ca aceasta limita nu exista, iar ipocrizia si dublul limbaj reprezinta standardul lor pentru actiunile politice”, a scris Dragnea, pe Facebook.

In ciuda celor intamplate, Dragnea are incredere in „oamenii lui”, sperand ca cei din coalitia PSD-ALDE va gasi solutiile necasare pentru ca acest proiect sa mearga inainte.

„Am totusi convingerea ca, in ciuda acestei situatii neplacute, coalitia PSD – ALDE va gasi solutii pentru deblocarea acestui proiect major pentru Bucuresti si pentru Romania”, a conchis liderul PSD.

Proiectul de preluare a unui teren situat in soseaua Pipera nr. 55 din administrarea RATB pentru realizarea Spitalului Metropolitan a fost respins, miercuri, de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca, prin respingerea proiectului de preluare in administrarea directa a CGMB a unui teren din soseaua Pipera nr. 55 pentru construirea Spitalului Metropolitan, PNL, care a influentat si USR, a dat „un vot de blam” bucuresteanului.

Consilierul municipal liberal Kansou Hazem a informat ca PNL are rezerve doar fata de amplasamentul propus si ca proiectul de guvernare locala sustinut de Cristian Busoi prevedea patru variante de locatii.

Roxana Wring, consilier USR, a afirmat ca abia a aflat ca Guvernul va aloca terenul din sos Pipera nr. 63-65. „Astazi ne vom abtine, pentru ca am dori sa avem aceasta discutie cu toate elementele, sa ne asiguram ca alegerea e cea mai buna pentru bucuresteni”, a spus miercuri Wring.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

 

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: