Dragnea, amenintari disperate in fata pesedistilor de la Craiova: „Iohannis va da socoteala pentru abuzurile din ultimii ani, destinele distruse, vieti frante”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat mai multe amenintari la adresa presedintelui Iohannis in timpul mitingului PSD de la Craiova. „Sa dea socoteala pentru abuzurile din ultimi ani, destinele distruse, vieti frante, ura pe care a promovat-o”, a spus Dragnea.

„Asta este partidul pe care Iohannis si clica lui vrea sa-l distruga. Mi-a zis cineva, chiar daca te aresteaza sa nu renunti ca venim si te scoatem de acolo. Sper sa nu ajungem acolo, cu toate ca asta este dorinta lui Iohannis. Sa mearga in Germania? Poate pleaca la Miami. Fratilor, numai destinatii din astea ii vedeti. Nu poate sa ramana in tara sa dea socoteala pentru abuzurile din ultimi ani, destinele distruse, vieti frante, ura pe care a promovat-o?

Trebuie sa raspunda pentru casele furate, si el si aia care il acopera”, a declarat Liviu Dragnea.

„Eu imi iubesc tara si m-am hotarat sa imi asum orice risc, orice pericol pentru a ajuta Romania”, a mai spus seful PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: