Dragnea anunta ca-i arunca pe pesedisti in lupta impotriva lui Iohannis: „Dupa Revelion lumea va iesi in strada”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a amenintat, joi seara, ca oamenii vor iesi in strada daca presedintele Iohannis mai amana desemnarea premierului.

„Primesc foarte multe mesaje din partea oamenilor, care sunt foarte nervosi. Fac eforturi foarte mari ca oamenii sa nu iasa in strada. In toata tara oamenii sunt foarte nervosi. Sa isi verifice si cei care au condus propaganda impotriva doamnei Shhaideh care sunt reactiile oamenilor, ca ei oricum sunt conectati la toate institutiile. Oamenii sunt foarte nervosi, este o situatie care genereaza foarte multa frustrare si sunt pregatiti sa iasa in strada.

(…) Am semnale puternice din tara ca oamenii vor sa iasa in strada. Simt ca votul le este furat. Nu se poate ca un singur om sa blocheze totul si sa-si bata joc de noi.

Mergem la suspendare daca nu se mai poate face nimic. Acum e revelionul, dar dupa lumea va iesi in strada”, a amenintat Liviu Dragnea la Romania TV.

El a citit apoi un mesaj primit de la Lia Olguta Vasilescu care ii transmite ca „abia tin oamenii sa nu iasa in strada”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: