Dragnea anunta ca porneste la razbel impotriva Comisiei Europene. Il ia si pe Tariceanu: „Vor sa sadeasca neincrederea in programul de guvernare”

politica

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, joi, ca a vorbit cu omologul sau de la ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, pentru ca saptamana viitoare sa ii scrie impreuna presedintelui CE, Jean-Claude Juncker, pentru a-i cere oficial explicatii despre atitudinea Comisiei fata de Romania.

„Am vorbit si cu domnul Tariceanu, saptamana viitoare vreau sa trimitem o scrisoare oficiala presedintelui Juncker sa cerem explicatii de ce Comisia Europeana are astfel de atitudini, pentru ca astfel de atitudini nu pot avea decat o singura ratiune: sa sadeasca neincrederea in programul de guvernare pentru ca investitiile straine sa vina mai putine”, a spus Dragnea la Romania TV.

„Acum nu exista niciun indicator economic care sa trezeasca o ingrijorare reala din partea Comisiei Europene sau din partea FMI. Si atunci iti pui intrebarea: Nu cumva asta se intentioneaza, ca Romania sa fie stopata?”, a adaugat Dragnea.

Dragnea a reactionat astfel la avertismentele si recomandarile transmise recent atat de Comisia Europeana, cat si de FMI, legate de depasirea pragului de deficit.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: