Dragnea anunta ca s-a intalnit cu Tudorel Toader. Noi presiuni la adresa ministrului Justitiei: „Raportul privind-o pe Kovesi este mult prea slab”

politica

Liviu Dragnea anunta ca, marti, a avut o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, caruia i-a transmis ca raportul sau prin care a cerut revocarea lui Kovesi „este mult prea slab fata de ce este in realitate”.

„Ce este la Prahova este nimic. Astazi am vorbit cu Tudorel Toader, am discutat despre MCV. Mi-a zis ca s-a intalnit cu un procuror si i-a zis ca raportul este mult prea slab fata de ce este in realitate. Sunt convins ca sunt procurori care vor hotari ca nu mai vor sa participe la asa ceva. Sunt foarte multe abuzuri pe care nu le cunoaste. Sunt convins ca sunt procurori care vor hotari ca nu mai vor sa participe la asa ceva”, a declarat Dragnea la Antena 3.

El a promis ca PSD va modifica legile astfel incat sa desfiinteze „statul paralel”.

„Centrul de comanda nu are cum sa ramana ascuns la nesfarsit. Este foarte deranjat, exista o mare agitatie in interiorul acestei structuri mafiote. Ce trebuie sa facem si vom face: modificam legi si urmarim sa fie puse in aplicare. Este cea mai simpla aplicare”, a promis Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.


loading...

Comentarii: