Dragnea anunta inca o revolutie, dupa cea fiscala: „Sunt oameni de afaceri care vor sa plece de aici de frica, vor sa isi vanda afacerile din Romania”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, ca legislatia privind evaziunea fiscala va fi schimbata, pentru ca in acest moment „orice om de afaceri poate sa fie acuzat de evaziune fiscala”.

„O sa mai spun cateva lucruri care sigur ca o sa genereze astazi si maine si zilele urmatoare niste critici de la anumite unitati militare. Eu cred ca legislatia in ceea ce priveste evaziunea fiscala din Romania este proasta si creeaza posibilitatea pentru orice institutie de control sa-l poata acuza pe orice om de afaceri din Romania de evaziune fiscala. Este atat de complicata, atat de periculos gandita si redactata, incat orice om de afaceri din Romania, in aceasta secunda, poate fi acuzat de evaziune fiscala.

Si atunci, rog in mod special Ministerul de Finante si ANAF si MJ, impreuna cu colegii din Parlament, impreuna si cu alte institutii, intr-o perioada relativ scurta sa venim cu niste propuneri serioase de schimbare a acestei legislatii, pentru ca oamenii de afaceri din Romania sa stie un lucru foarte simplu: ca daca sunt cinstiti nu au nicio problema, iar daca sunt necinstiti pot avea o problema, dar sa nu mai fie in situatia in care n-au de unde sa stie daca nu cumva cineva a doua zi vine si-l acuza de evaziune fiscala, el fiind convins ca nu este in aceasta situatie”, a declarat, miercuri, Dragnea la Palatul Parlamentului.

La Palatul Parlamentului are loc astazi lansarea editiei din acest an a „Schemei de ajutor de stat”, instituite prin Hotararea de Guvern 807, in prezenta presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a premierului Viorica Dancila si a reprezentantilor mediului de afaceri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: