Dragnea anunta mazilirea lui Codrin Stefanescu, dupa ce i-a adus interlopi la Curtea Suprema: „Nu mi-a placut”

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat, miercuri, ca i-ar fi chemat pe barbatii care l-au escortat la masina, la iesirea din sediul ICCJ, si care i-au imbrancit pe jurnalisti, declarandu-se „surprins” de acest incident, despre care spune ca nu i-a placut. „Si eu imi puneam intrebari cine e acolo, nu stiu daca cineva a facut-o din greseala, intentionat sau a fost o intamplare”, a spus Dragnea.

„Nu vreau sa fug de intrebarea asta. Eu ce am vazut, ieri, la Inalta Curte mi-a adus aminte despre ce am auzit despre metodele sovietice, in care justitia nu trebuia sa fie realizata in sala de judecata, in care in presa trebuia inainte, printr-o campanie foarte bine sustinuta financiar si construita, ca cineva deja e vinovat si ca instantele trebuie sa se ia dupa ce se spune in aceste montaje”, a raspuns Dragnea, intrebat despre incidentul de marti, de la ICCJ.

Liderul PSD a vorbit si despre barbatul care l-a intampinat cu o pereche de catuse la ICCJ.

„Am vazut ca cineva flutura niste catuse. Eu ii sugerez sa le pregateasca pentru altcineva pentru cea sau cel care i-a instigat sa vina acolo. Asa, ca si informatie, domnul care era cu catuse a venit dupa, in holul de la Inalta Curte, si mi-a aratat de ce era suparat. Primise o amenda si mi-a zis ca daca eu o rezolv la contestatie, la instanta, el iese si spune ca ma sustine. Nu eram doar eu, erau mai multi acolo”, a adaugat liderul PSD.

In ceea ce ii priveste pe indivizii care l-au condus spre masina, la iesirea din sediul ICCJ, si care i-au imbrancit pe reporterii prezenti la fata locului, Dragnea a spus ca el nu a chemat „pe nimeni”.

„In ce priveste persoanele pe care le-am gasit la iesire, nu am chemat pe nimeni, eu nu am solicitat nici SPP, eu nu am SPP de cand am devenit presedintele Camerei. Si eu am fost surprins, si eu imi puneam intrebari cine e acolo, nu stiu daca cineva a facut-o din greseala, intentionat sau a fost o intamplare. Nu mi-a placut dar o sa mai discutam in perioada urmatoare”, a mai spus Dragnea.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: