Dragnea anunta o noua evaluare a guvernului, iata si primul nume care apare pe lista neagra. Darius Valcov va fi din nou de fata

news

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anuntat marti o evaluare a cabinetului Mihai Tudose la reuniunea Comitetului Executiv National al PSD care va avea loc in 29 septembrie, la Sucevita.

„Voi prezenta o evaluare a mea, din partea PSD, a guvernarii saptamana viitoare, la CExN la Sucevita”, a declarat Dragnea la Romania TV.

Referindu-se la remanieri, Dragnea spune ca, din punctul sau de vedere, „la ora asta nu poate fi vorba despre niciun ministru”. „Din punctul meu de vedere. Dar…”, a completat el.

Dragnea a sustinut ca ritmul impus de el membrilor cabinetului este „unul dracesc”. „Eu mai faceam practica in liceu si la retele electrice. Le-am spus: ‘Nu se lucreaza la 220, ci la 380’. Ritmul este infernal, nu suntem in situatia in care ai timp sa o lalai la minister, ai timp sa faci multe greseli, pentru ca trenul trece repede prin gari, nu avem timp de asta”, a declarat liderul PSD.

Intrebat daca DariusĀ Valcov va participa la aceasta evaluare, Liviu Dragnea a confirmat. „Bineinteles. Nu renunt sub nicio forma. Este foarte bun economist, un om cu viziune si un om care poate participa la o constructie serioasa a unui program de guvernare, lucru pe care l-a si facut. (…) Este un om respectat in partid si in guvern”, a motivat el.

Potrivit mai multor surse politice, unul dintre ministrii vizati de o posibila remaniere este Rovana Plumb de la Ministerul Fondurilor Europene.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: